15.04.2019, 12:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Billetsalg til årets finale i Sydbank Pokalen

Billetpriserne og tribunefordelingen til årets pokalfinale er nu faldet på plads. Vi opfordrer til at købe billet senest søndag den 28. april, hvis du skal være sikker på at få plads blandt tusindvis af andre Midtjylland-fans i Parken.

Der er nu foretaget lodtrækning til årets pokalfinale, og den faldt ud således at FC Midtjylland står anført som udehold. 

Tribunefordeling
Vi har fået tildelt hele B-tribunen, samt dele af A-tribunen og de er segmenteret således: 

  • Øvre B (B1, B5, B7 og B11) er familietribune. Tribunen er for alle FCM-fans – store som små, og den er også stedet for klubberne i FCM Klubsamarbejdet. Billetterne i disse afsnit er nummererede. 
  • Sektion Nedre B (B2, B4, B8 og B10) er stemningstribune. Tribunen er for de FCM-fans, der vil bidrage til stemningen med slagsange, flag osv. Billetterne i disse afsnit er unummererede. 
  • Sektion A (A1, A2, A3, A4, A6 og A7) er reserveret til vores sponsorer, gæster og andre FCM-interessenter. Der er ikke offentligt salg til denne sektion.

Spørgsmål vedrørende handicappladser skal rettes til billetsalg@fcm.dk

Billetsalg
Billetsalget til starter tirsdag d. 23. april klokken 12:00 og billetterne til FC Midtjyllands afsnit sælges direkte via fcm.dk/billet. Billetpriserne til finalen er kr. 275 for en voksenbillet og kr. 175 for børn (under 16 år).

Billetsalget til de neutrale pladser starter onsdag d. 1. maj klokken 10:00.

Køb billet tidligt
Vi opfordrer på det kraftigste til at købe billet senest søndag den 28. april, hvis du skal være sikker på, at få plads blandt tusindvis af andre Midtjylland-fans i Parken. 

Årets pokalfinale spilles fredag den 17. maj med kampstart klokken 17:00. Dørene i Parken åbner klokken 15:00. 

Læs mere om billet- og buspakker og fanfest i København her:

Læs alt om pokalfinalen her