08.11.2016, 09:14 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Billetsalg til FCM vs. OB skudt i gang

Mandag den 28. november løber ulvene på banen mod OB i den næstsidste hjemmekamp i år

Billetsalget til hjemmekampen mod OB er åbnet. Opgøret spilles på MCH Arena mandag den. 28. november med kick-off klokken 19.00. Sidst de to mandskaber mødtes var tilbage i september. En kamp der endte 1-0 i ulvenes favør på et flot mål af svenske Kristoffer Olsson.

Print-Selv-Billetter: FC MIDTJYLLAND vs. OB, MANDAG D. 28. NOVEMBER KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

Siden da har OB haft et svært efterår. Med kun én enkel sejr i syv kampe, placerer fynboerne sig i bunden af tabellen sammen med Esbjerg med 11 point på kontoen. FC Midtjylland kunne med 5-1-sejren over AC Horsens bevare tredjepladsen og har indtil nu 29 point i 16 kampe.

Bold, bajere og biksemad
Inden de to mandskaber løber på grønsværen mandag aften, kan du spise dig mæt i Apollo Caféen, hvor der vil blive serveret biksemad og kølige drikkevarer. Hele herligheden kan købes HER til blot 300 kroner. For sæsonkortholder er prisen det halve, 150 kroner. 

Du får:

- Siddeplads på Handelsbanken Tribunen (som sæsonkortholder beholder du din sædvanlige plads)
- Biksemad i caféen
- Kaffe og småkager
- 2 værdikuponer til fadøl/sodavand
- Kampoptakt

BILLET: BOLD, BAJERE OG BIKSEMAD MANDAG DEN 28. NOVEMBER – KØB BILLETTER HER >>

Biksemaden serveres fra klokken 17.00 i Apollo Caféen, som du finder ved at gå igennem hovedindgangen. Så tag din familie, nabo eller kollega under armen til en god omgang biksemad og mandagsbold på MCH Arena den 28. november.