11.12.2019, 20:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Brand på MCH Arena skaber små ændringer på søndag

Tirsdag aften udbrød der brand i et batteriskab, men årets sidste kamp i 3F Superligaen mod AGF gennemføres

MCH Arena har heldigvis Jyske Bank Boxen som nærmeste nabo, og på søndag viser det gode naboskab sin styrke i forbindelse med 3F Superligakampen mod AGF på MCH Arena.

Det skyldes, at der tirsdag aften udbrød brand i et batteriskab på MCH Arena, og konsekvenserne af branden er, at to lounges lukkes på søndag.

- Det gør de på grund af lugtgener, men også fordi lofter, tæpper og interiør skal udskiftes, fortæller FC Midtjyllands kommercielle direktør Jacob Jørgensen.

De berørte lounges er Hall of Fame by House Doctor samt Europa Lounge by ege.

- Her skulle vi have haft 400 gæster i forbindelse med søndagens kamp, men heldigvis er der fundet en løsning, så de i stedet kan være i Jyske Bank Boxen, hvor vi i forvejen har gæster på grund af den store interesse for topkampen mod AGF, siger Jacob Jørgensen og tilføjer, at der ikke er ændringer for gæsterne i den store lounge på MCH Arena.

- Det er selvfølgelig ærgerligt med branden, men heldigvis udbrød den på en dag, som gav os muligheder for at finde alternativer, og vi arbejder benhårdt i de kommende dage, så alle får en god oplevelse på søndag, lover Jacob Jørgensen.

Han lover også, at alle berørte samarbejdspartnere får direkte besked via mail i de kommende dage, og hvis der er spørgsmål, er man selvfølgelig altid velkommen til at kontakte FC Midtjylland, understreger Jacob Jørgensen, som, trods branden, glæder sig til at se mange glade mennesker på MCH Arena til topkampen, der forhåbentlig bliver et flot punktum på FC Midtjyllands flotte efterår i 3F Superligaen.