02.02.2019, 15:12 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Brasilianske drømme jagtes i FC Midtjylland

Både Junior Brumado og Patrick satser på at skabe sig et fundament i europæisk fodbold

Da Junior Brumado var en lille dreng i Brasilien, drømte han om at skabe sig en karriere i europæisk fodbold, og nu har han i en alder af 19 år taget første skridt ved at underskrive en femårig kontrakt med de danske mestre FC Midtjylland.

- Det er en meget stor drøm, som går i opfyldelelse for mig, og jeg betragter skiftet til FC Midtjylland som det rette skridt for mig, siger Junior Brumado, som efter en lang rejse fra Bahia nu har dansk grund under fødderne.

- FC Midtjylland er forsvarende mester og en stor klub i Danmark, og jeg håber at opnå mange fine ting med klubben. Jeg er bevidst om, at der venter mig en stor udfordring, men jeg er meget opsat på at lykkes, fordi jeg drømmer om at slå igennem internationalt, siger Junior Brumado, der beskriver sig selv som en rolig, ung mand, som værdsætter sin familieog sine venner højt.

- På banen er jeg en stærk angriber med en god teknik, og jeg elsker at score mål, fortæller FC Midtjylland nyeste angriber.

For 18-årige Patrick er historien lidt den samme, en stor drøm om at spille fodbold i Europa, og den unge forsvarsspiller ser frem til at få lov til det i minimum 18 måneder, som er tidsrammen for den underskrevne lejeaftale med Flamengo - en aftale som indeholder en købsoption.

- Da jeg hørte om interessen, søgte jeg informationer på Danmark, byen og klubben, og det var meget positivt, fortæller Patrick, som i lighed med Junior Brumado er kommet til Danmark.

- Jeg betragter FC Midtjylland som en stor klub med gode spillere og fine salg. Det er en klub, som giver mig gode muligheder for at udvikle mig yderligere på et højt niveau både nationalt og internationalt. Det er det rette skridt for mig, og jeg har altid drømt om at spille i Europa, siger Patrick, der beskriver sig selv som en kynisk forsvarsspiller.

- Jeg er en spillende forsvarsspiller, som gerne fører bolden frem, og deruodver er jeg fysisk stærk og god i luftspillet, fortæller Patrick.

De to brasilianere møder de nye holdkammerater første gang på tirsdag, når FC Midtjylland-truppen træner igen på dansk jord efter træningslejren i Dubai.