22.07.2019, 10:43 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Det blev lidt for livligt

Assistenttræneren glædede sig over nye tre point efter en kamp, der blev lige så svær som forventet

FC Nordsjælland er en hård modstander for alle hold i Superligaen, og det blev bekræftet søndag aften på MCH Arena i anden runde af 3F Superligaen.

Godt nok vandt hjemmeholdet med 2-1 på scoringer af Evander og fødselaren Ayo Okosun, men ifølge Brian Priske blev det præcis en lige så vanskelig opgave, som værterne forventede.

- Det blev en livlig første halvleg, lidt for livlig efter vores smag, men vi ved jo, at FC Nordsjælland har god fart og gode aftaler i deres spil, sagde Brian Priske, som derfor glædede sig over tre point.

- Vi lykkedes dog også med at skabe chancer, men selvfølgelig var der ting, vi kunne have gjort bedre defensivt – specielt i første halvleg – for vi må ikke være så sårbare, som vi var. Vi fik bedre styr på det i anden halvleg med et lidt lavere udgangspunkt, men det betød også, at vi afgav lidt initiativ, mener assistenttræneren.

Ifølge Brian Priske burde FC Midtjylland-mandskabet have lukket kampen med en scoring til 3-1 på en af de omstillinger, der kom flere og flere af, som kampen skred frem.

- Vi ville gerne have gjort mere ved det, da stillingen var 2-1, men heldigvis holdt den smalle føring hele vejen, og for os er det centralt, at vi får point og dermed får sat et aftryk i rækken. De færreste hold funkler spillemæssigt i de første runder, og derfor er det ekstra godt og motiverende, at der hentes point, siger Brian Priske.

Han ser gerne en gentagelse om en lille uges tid, når der venter en udekamp mod AGF.

- De har set gode ud i de første to runder, synes jeg. De har ikke fået maksimalt udbytte af det, men AGF råder over mange dygtige spillere, så jeg håber, at spillet og rytmen sætter sig mere og mere hos os, selv om der er nye spillere, der skal spilles ind. Det er i hvert fald det, vi arbejder hamrende hårdt på hver eneste dag, siger Brian Priske.