02.03.2020, 08:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Det handler primært om os selv

Inden mødet med Sønderjyske ryster FC Midtjyllands cheftræner ikke på hånden trods spillemæssige udfald i første halvleg mod Hobro IK

Når FC Midtjylland-mandskabet mandag aften løber på banen til mødet med Sønderjyske i 3F Superligaen, står der en frisk og udhvilet Brian Priske på sidelinjen.

FC Midtjylland-cheftræneren har nemlig ikke ligget søvnløs siden Hobro-kampen, hvor gæsterne på DS Arena ellers ikke spillede den mest overbevisende halvleg i klubbens historie.

- Nu har jeg set kampen igen flere gange, og jeg synes ikke, vi var vildt dårlige i hele første halvleg i Hobro. Jeg erkender, at de første 30-35 minutter var meget langt fra det niveau, vi gerne vil præstere på, men op til pausen begyndte vi at få bedre fat i opgøret, mener Brian Priske, som ikke får nervøse trækninger i ansigtet på grund af oplevelsen i Hobro.

- Mange overser lidt, at Hobro spillede rigtig flot, og det er altså et hold, som har slået FC København på DS Arena, så hvis man ikke er der på dagen, har Hobro, som hold og individuelt, store kvaliteter. Vi skal huske at kreditere en stærk modstander, og sådan en mødte vi i Hobro, slår Brian Priske fast.

Han spottede i samarbejde med staben hurtigt, hvorfor FC Midtjylland pludselig gav så mange chancer væk, som det var tilfældet i Hobro.

- Vi mistede bolde steder på banen og i faser af spillet, hvor vi ikke var organiseret, og det var Hobro-spillerne skarpe til at udnytte. Vi er bevidste om, hvad der førte til den mindre gode periode på DS Arena, og vi fik det heldigvis også rettet til.

Brian Priske ser frem mod en ny svær opgave, når Sønderjyske gæster MCH Arena, og FCM-cheftræneren håber og tror, at vi kommer til at opleve et robust hjemmehold, som der er tradition for.

- Sønderjyske har en stærk trup med mange gode spillere, så det bliver med garanti ikke let for os. Vi fokuserer dog mest af alt på os selv, for det handler primært om, at vi som hold leverer det, der skal til, mener Brian Priske, som forventer, at hver enkelt spiller bidrager til det.

- Enkeltvis skal spillerne præstere på det niveau, som alle ved, de kan præstere på, og hvis vi rammer det, er der gode muligheder for at få noget med fra kampen mod Sønderjyske, siger Brian Priske.

Opgøret mod Sønderjyske fløjtes i gang mandag aften klokken 19.00 på MCH Arena.