31.08.2019, 16:57 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Jeg ved, kvaliteten er der

FC Midtjyllands cheftræner møder frem med selvtillid på holdets vegne inden mødet med Brøndby IF på MCH Arena

For en uge siden debuterede Brian Priske som cheftræner for FC Midtjylland, og han gjorde det med en sikker 2-0 sejr over Sønderjyske i Haderslev.

Umiddelbart efter kampen var han på teamets vegne meget tilfreds, og sådan er det fortsat efter et par gennemgange af opgøret i det sønderjyske.

- Vi spillede en god kamp i Haderslev, hvilket jeg og resten af staben har fået bekræftet ved gennemsyn af kampen. Vi har i dag præcis samme følelse, som vi havde umiddelbart efter kampen – det var positivt, hvad vi præsterede i Haderslev, siger Brian Priske.

Søndag aften debuterer han på hjemme på MCH Arena, og der venter en hård opgave mod Brøndby IF.

- Kampen mod Sønderjyske bekræftede mig i, at jeg roligt kan være tryg i forhold til system, formation og spillerne, så derfor holder vi fokus på den kommende opgave. Jeg ved, at vi har kvaliteten til at slå Brøndby IF, hvis vi rammer vores niveau, siger Brian Priske, som ikke kan bruge Brøndby IF’s 3-0 nederlag til AGF til noget.

- Vi holder fokus på det, vi har gang i, og rammer vi det niveau, jeg ved, spillerne har, så vinder vi også kampen, uanset hvem vi møder.

Han glæder sig over, at FC Midtjylland står med den bedste indledning på en Superliga-sæson nogensinde, og den selvtillid, som følger med, skal bruges konstruktivt i søndagens kamp.

- Jeg synes, vi har haft en god uge siden sejren i Haderslev. Selvfølgelig var der noget ekstra at se til op til mødet med Sønderjyske, blandt andet på grund af formationsændringen, men alle virker afklarede i forhold til den opgave, der venter os på MCH Arena, siger cheftræneren.

Han træder for første gang ind på hjemmebanen som cheftræner, men det forstyrrer ham ikke. - Jeg stirrer direkte på kampen, men selvfølgelig bliver det dejligt at spille foran et publikum, hvor hovedparten er på vores side, siger Brian Priske.

Der er tæt på udsolgt til opgøret mod Brøndby IF, som fløjtes i gang klokken 18.00.