08.12.2018, 07:41 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Kampen blev som forventet

FC Midtjyllands ene assistenttræner glædede sig over tre nye point på MCH Arena

På forhånd forventede Brian Priske en svær kamp mod OB, og ifølge FC Midtjyllands ene assistenttræner var det præcis, hvad værterne fik fredag aften på MCH Arena.

Det endte lykkeligt med en 3-0 gevinst til hjemmeholdet, men der skulle slides for det.

- Det blev helt som ventet en vanskelig opgave for os. OB har igennem længere tid gjort det godt, og det gjorde de igen mod os. De er stærke med fem spillere i bagkæden, og på den måde er de dygtige til at lukke mange rum ned, sagde Brian Priske efter årets sidste hjemmekamp.

Han glædede sig dog over, at hjemmeholdets spillere forholdsvis hurtigt fandt frem til de løsninger, der var talt om op til kampen mod de formstærke fynboere.

- Opgøret blev både som forventet og frygtet, kan man sige, men spillerne skal roses for at løse opgaven flot, sagde Brian Priske, som også glædede sig over et par signaturscoringer.

- Vi arbejder meget med vores standardsituationer, og det er altid rart at høste fra det arbejde, som det skete i forbindelse med 1-0 målet. Også den tredje scoring var fed at være vidne til, og i det hele taget skal spillerne roses for klare fremskridt i spillet på bolden. Det er noget, vi har arbejdet meget med - og fortsat vil arbejde med.

Sejren over OB kastede en ekstra fridag af sig, så hele weekenden er der mulighed for at lade maksimalt op til årets sidste opgave - udekampen mod AC Horsens den 16. december.

- Der er ikke så meget at rafle om - vi skal til Horsens for at tage de tre point, og det arbejde indleder vi på mandag.