20.10.2019, 14:35 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske klar til mødet med stærkt kollektiv

Randers FC kommer til MCH Arena med fem Superliga-sejre i træk

Mandag aften er der topkamp på MCH Arena.

3F Superligaens førerhold FC Midtjylland er vært, og gæsterne er kronjyske Randers FC, som indtager tredjepladsen i landets bedste række.

Opgøret er det første efter landskamppausen, og hjemmeholdets cheftræner Brian Priske er bevidst om, at der venter en svær opgave mod et mandskab, som har den tidligere FC Midtjylland-spiller og -træner Thomas Thomasberg i spidsen.

- Randers FC er først og fremmest et meget stærkt kollektiv. Derudover arbejder Randers-spillerne hamrende hårdt, og de har individuelle kvaliteter i spillere som Saba og Egho, siger Brian Priske, som er overrasket på den positive måde over mandagens modstander.

- Jeg tror ikke, mange regnede med at se Randers FC på tredjepladsen efter 12 spillerunder, men der er de fortjent efter en stærk stime på det seneste. Så kæmpe kredit til Thomas Thomasberg og resten af Randers-staben, siger Brian Priske.

For FC Midtjylland bliver kampen mod Randers FC en kærkommen mulighed for at finde tilbage til sejrsstimen igen på eget græs efter 1-0 nederlaget til OB, og Brian Priske føler, truppen er klar til opgaven.

- Jeg synes, det ser fint ud hele vejen rundt. Vi har restitueret fint i løbet af landskamppausen, så nu er vi klar og ser frem til de kommende opgaver, siger FC Midtjyllands cheftræner, som også selv nåede at koble lidt fra, mens Danmarks bedste fodboldspillere holdt kamppause.

- Det er også vigtigt for os i staben at trække stikket i ny og næ, men selvfølgelig er der altid lidt fodboldtanker, som rumsterer heroppe, siger Brian Priske og peger på siden af hovedet, inden han fortæller, at han blandt andet brugte landskamppausen på håndværksmæssige opgaver.

Solidt håndværk er der også brug for mandag aften, når formstærke Randers FC kommer på besøg, men statistisk set er FC Midtjylland godt kørende mod netop Randers FC - af de seneste 10 indbyrdes opgør har FC Midtjylland vundet ni, en enkelt kamp er endt uafgjort, og målscoren hedder 23-6 i værternes favør.