19.05.2019, 15:47 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Masser af motivation med til Brøndby

FC Midtjylland er klar til endnu et møde med Brøndby IF - denne gang i Superligaen hvor der blandt andet spilles for æren og respekten for de øvrige hold

Fredag aften er stadig frisk i erindring hos FC Midtjylland.

Her sikrede klubben sig sit første pokalmesterskab med en sejr over Brøndby IF, og derfor er det givetvis en revanchelysten modstander, som møder midtjyderne på Brøndby Stadion mandag aften.

Her står de to klubber nemlig over for hinanden igen i sæsonens næstsidste spillerunde i Superligaen, og assistenttræner Brian Priske understreger, at sæsonen bestemt ikke sluttede med fredagens pokalsejr over Brøndby IF.

- Vi vil selvfølgelig levere en præstation, som viser vores respekt for dansk fodbold og de øvrige klubber. Det vil vi, selv om vi ikke har noget på spil i forhold til tabellen, siger Brian Priske, som tilføjer, at den enkelte spiller også har meget på spil.

- Spillerne har jo æren og deres karrierer at spille for, og det må være motivation nok i sig selv. Jeg er overbevist om, at den trup, vi sender til Brøndby Stadion, er klar til at levere det, der skal til og forventes af dem, siger Brian Priske.

Han erkender dog, at træner- og sundhedsstab danner sig et overblik over truppen og designer en trup efter det gennemsyn, for pokalfinalen var en krævende opgave efter en lang sæson.

- Vi har karantæne, skader, sygdom og almindelig slidtage at forholde os til, og derfor glæder vi os over, at vi har en stor og bred trup. Der vil sandsynligvis være spillere, som nu får mulighed for at vise, hvad de kan, siger FCM-assistenttræneren.

Humøret er naturligvis højt i hele klubben efter pokalsejren, men som Brian Priske siger, er fodbold en speciel størrelse, for der venter altid en ny kamp.

- Der er ikke meget tid til at nyde en succes, men sådan er det i denne branche. Vi skal være klar igen mandag aften, der er masser af folk, der forventer en sejr, og den går vi efter. Det gør vi også for at ende med et højt pointsnit, så der er i den grad noget at spille for, understreger Brian Priske.

Opgøret på Brøndby Stadion fløjtes i gang mandag aften klokken 19.00.