18.04.2019, 19:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske og FC Midtjylland forlænger aftalen

Assistenttræneren har underskrevet en aftale frem til udgangen af 2022

Kontinuitet og kvalitet er kodeordene bag den aftale, som Brian Priske og FC Midtjylland har underskrevet.

Parterne har underskrevet en ny aftale frem til udgangen af 2022, og Brian Priske ser frem til at fortsætte sit arbejde i klubben.

- Jeg har et fantastisk arbejde i en fantastisk klub, hvor jeg får masser af ansvar, siger Brian Priske.

Der har været følere fra anden side, men den tidligere landsholdsspiller viser med sin underskrift, at han gerne vil FC Midtjylland, og klubben vil også gerne ham.

- Vi ønsker kontinuitet i vores trænerstab, og vi var utrolig glade, da Brian vendte tilbage til FC Midtjylland, og vi er endnu mere glade for, at vi nu forlænger vores aftale. I Brian får vi masser af kvalitet på alle områder, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

For Brian Priske er det rart, at der nu er ro på i forhold til fremtidsplanerne, og han ser frem til fortsat udvikling.

- For mig er dette job stadig meget interessant. I FC Midtjylland får alle i staben indflydelse, og jeg bliver dagligt udfordret i mit arbejde. Det er med til at udvikle mig, og jeg kan bidrage til den fortsatte udvikling af en klub, som en innovativ ledelse sørger for er i bevægelse hele tiden, siger 41-årige Brian Priske.

Tidligere har også Kristian Bach Bak forlænget sin aftale, og dermed er trioen med cheftræner Kenneth Andersen i spidsen intakt.

- Jeg har følelsen af at blive hørt, så det er ikke bare et job, hvor du flytter kegler. Det er godt nok ikke altid, de lytter til det, jeg siger, men jeg bliver altid hørt, siger en smilende Brian Priske.

Netop den flade og involverende struktur i trænerstaben er helt unik i FC Midtjylland, mener Brian Priske.

- Der skal i den forbindelse lyde en stor ros til Kenneth, og de tidligere cheftrænere, for det er meget motiverende, at alle har følelsen af at være en del af et team. Sådan er det i FC Midtjylland, siger Brian Priske og tilføjer, at han befinder sig særdeles godt i både job og klub.

- Det skal man også huske at værdsætte - græsset er ikke altid grønnere andre steder - og vi er fortsat en ung klub, som har mange skridt at tage endnu, og jeg ser frem til at bidrage til det med min erfaring som både spiller og træner, siger Brian Priske, der senere i dag er på sidelinjen til storkampen i Parken, hvor FC Midtjylland står i en direkte duel med Brian Priskes tidligere klub FC København.

Fakta
Brian Priske
41 år
Bor i Gedved
Gift med Tabitta
Sammen har parret to børn
Klubkarriere: AC Horsens, Århus Fremad, AaB, Genk, Portsmouth, Brügge, Vejle Boldklub, FC Midtjylland og Start Kristiansand
Landsholdskarriere: 24 A-landskampe, 15 U21-landskampe og seks ligalandskampe
Trænerkarriere: FC Midtjylland, FC København, FC Midtjylland
Diverse: Arbejder også som scout for landstræner Åge Hareide