02.12.2019, 14:31 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Vi fokuserer ikke på tabellen

Mandag aften er det top mod bund på MCH Arena - men værterne fokuserer udelukkende på egen præstation

FC Midtjylland tager mandag aften imod naboerne fra Silkeborg IF, og det er i udpræget grad et møde mellem top og bund i 3F Superligaen.

Hjemmeholdet har på førstepladsen 44 point, gæsterne har på sidstepladsen syv - og mens værterne blot har indkasseret otte mål i denne sæson, så har gæsterne hentet bolden ud af eget net 42 gange.

- Vi er store favoritter på papiret, og det er en kamp, hvor vi ikke har så meget at vinde, men vi kigger ikke på tabellen. Vores motivation skal findes i vores egen præstation, hvor vi fokuserer individuelt og som hold. Vores brændstof bliver, at vi skal levere, som vi gjorde mod FC København og OB i første halvleg, siger Brian Priske.

FCM-cheftræneren husker klart opgøret på JYSK Park i Silkeborg, hvor det blev til en smal 2-1 sejr.

- Silkeborg IF har mange spændende spillere i offensiven i skikkelse af for eksempel Schwartz og Okkels, og vi forventer ikke nogen let opgave. Derudover håber vi ikke, at Silkeborg-målmanden har en lige så fin kamp, som han havde i opgøret i Silkeborg. Vi havde chancer til mere end en 2-1 sejr dengang, men keeperen var stærk for hjemmeholdet.

Det fysiske udtryk kommer atter i centrum hos værterne, og Brian Priske håber og forventer at se power i det fremadrettede spil.

- Vi kommer ikke til at eksperimentere med vores holdopstilling. Vi har en bred og meget stærk trup, men det er som altid de bedste, der spiller. Vi deler ingen gaver ud, for kampen mod Silkeborg IF er præcis lige så vigtig for os, som opgøret i næste runde mod Brøndby IF, understreger Brian Priske.

Opgøret på MCH Arena fløjtes i gang klokken 19.00.