21.02.2020, 21:47 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Brian Priske: Vi gav for mange chancer væk

2-0 sejren over Hobro IK glædede FCM-cheftræneren - til gengæld var han ikke så begejstret for indsatsen i første halvleg

Der var noget at spekulere på, da FC Midtjylland gik ned til pause efter første halvleg på DS Arena i Hobro fredag aften.

Godt nok var stillingen stadig 0-0, men hjemmeholdet havde haft to forsøg på overliggeren, blandt meget andet, og det gæstende tophold var meget langt fra det normale niveau.

- I pausen handlede det jo om at hæve stemmen, selvfølgelig, men det var ligeledes vigtigt, at vi kommunikerede ud, hvad planen var for anden halvleg, sagde Brian Priske.

Der var livlig diskussion i løbet af første halvleg på FCM-bænken, for de fleste kunne se, at gæsterne var meget langt fra sig selv.

- Vi blev for spredte, og det gav Hobro-mandskabet gode arbejdsvilkår, som de udnyttede flot. Stor kredit til dem, men det glæder mig også, at vi rejste os i anden halvleg og scorede to fine mål. Opgøret blev et bevis på, at der skal præsteres hver eneste gang, og denne sejr var en af de rigtig gode og betydningsfulde. En af dem vi ser tilbage på med stor tilfredshed efter sæsonen, sagde Brian Priske.