31.08.2018, 15:48 | Af: | Foto: Getty Images

Bubacarr Sanneh skifter til Anderlecht

Forsvarsspilleren nåede kun et halvt år hos FC Midtjylland, men den bomstærke forsvarsspiller satte et stort aftryk i løbet af de seks måneder

Bubacarr Sanneh er fortid hos FC Midtjylland. Den 23-årige gambianer skifter til den belgiske storklub Anderlecht.

Den stærke forsvarsspiller har netop bestået lægetjekket i den belgiske klub, og FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen fortæller, at klubben gerne havde beholdt Bubacarr Sanneh.

- Vi har været meget glade for de seks måneder, han nåede at være i klubben, og i den optimale verden havde vi beholdt ham. Der kom dog et meget stort bud, så det endte med et salg og en stor mulighed for Bubacarr, siger Svend Graversen, som glæder sig over, at FC Midtjylland på lidt over et halvt år laver to stærke cases med først Alexander Sørloth og nu Bubacarr Sanneh.

- Der skal masser af ros i retning af vores scouts, som står for første del af sådan en case, og siden tager trænerstaben over, som ligeledes har lavet flot arbejde, lyder det rosende fra Svend Graversen.

Selv om han helst havde beholdt Bubacarr Sanneh i truppen, så er sportschefen helt tryg ved at sælge Sanneh på baggrund af de fem midtstoppere, som stadig er i klubben.

- Jeg er meget tryg endda. Vi råder fortsat over fem stærke midtstoppere, så på den måde rammer salget ikke så hårdt. Vi skal nok klare os, og samtidig glæder vi os over, at Bubacarr, via FC Midtjylland, tager det store spring til en af de helt store og traditionsrige klubber i europæisk fodbold, siger Svend Graversen.