19.02.2018, 18:27 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

Chancerigt reserveremis

Det blev en 0-0-løsning, da FC Midtjyllands reserver mandag spillede ude mod AaB's ditto

FC Midtjylland rejste til Aalborg med et ungt hold samt et par nye navne i angriberen Artem Dovbyk og målmanden Bill Hamid, der begge spillede første reservekamp for FC Midtjylland.

På udebanen i Aalborg stille FC Midtjylland op med følgende spillere i 3-4-3-opstillingen:

Bill Hamid - Bubacarr Sanneh, Nicholas Madsen ('60: Gustav Kjeldsen ind), Rasmus Nicolaisen - Alexander Munksgaard, Victor Torp ('60: Sebastian Buch) ind, Kaan Kairinen, Mikkel Jakobsen ('45: Henry Uzochukwu ind) - Artem Dovbyk ('80: Christian Tue ind), Michael Baidoo ('85: Casper Tengsted ind), Bozhidar Kraev.

Kampen

Efter kun tre minutter får Mikkel Jakobsen tilkæmpet sig et straffespark til FC Midtjylland, som Bozhidar Kraev står for at eksekvere. Desværre brænder den 20-årige bulgarer efter en god redning.

Kun to minutter efter er bulgareren igen i spil, efter Torp misset et indlæg. Kraev modtager bolden bagerst i feltet, og han har en god mulighed, men heller ikke denne gang lykkes det.

To store chancer til FCM II allerede efter fem minutter, og der skulle komme mange flere i første halvleg.

Ghaneseren Michael Baidoo får da også et mål annulleret. Han sparker bolden flot ind bag AaB's keeper, men dommeren dømmer for korrekt offside på Artem Dovbyk, der blokerede udsynet for målmanden.

I den anden ende har Bill Hamid flere gode redninger, men specielt i to situationer gør han det godt ved at redde to én-mod-én-situationer.

Første halvleg havde flere chancer end anden halvleg, som dog også indeholdt seværdig fodbold.

Den nye, ukrainske angriber er tæt på at komme på måltavlen, da Kaan Kairinen spiller ham i dybden. Dovbyk sparker fladt i det lange hjørne, men keeperen i AaB-målet laver en god redning. 

- En velspillet kamp ender 0-0 efter mange gode chancer og flot spil af begge målmænd, siger top a-træner Søren Bjerg om kampen.

Om Artem Dovbyks første kamp for FC Midtjylland siger Søren Bjerg:

- Det var godt at se ham i kamp. Han kommer i flere gode situationer, og han har generelt nogle gode afslutninger, som lige mangler det sidste. Han laver gode ting, og der skal ikke meget mere til, før han kommer på tavlen i dag, siger Søren Bjerg.

- Det var en rigtig flot reservekamp. Vi stiller med et godt hold, og det synes jeg også, AaB gør. Vi synes, at vi skal vinde, og det er lidt ærgerligt, at vi ikke gør det, for vi har mange chancer. Men alt i alt var det en god kamp, siger Søren Bjerg.