10.08.2020, 14:57 | Af: | Foto: Getty Images

Chefen om lodtrækningen: Det handler om os selv

Brian Priske fokuserer på holdets egne forberedelser frem mod Champions League-kvalifikationen mod enten de montenegrinske eller bulgarske mestre

Efter mandagens lodtrækning til 2. kvalifikationsrunde til Champions League står det klart, at vi møder vinderen af opgøret mellem de montenegrinske mestre FK Buducnost Podgorica og de bulgarske mestre PFC Ludogorets 1945, som spiller den 18. eller 19. august. 

Begge hold var dominerende i deres respektive nationale ligaer, hvor de vandt med en margin på henholdsvis 18 og 13 point ned til andenpladsen. At der nu er klarhed, glæder cheftræner Brian Priske, der i samspil med den øvrige stab indleder forberedelserne til knockoutkampen. 

- Nu tager vi hul på vores forberedelser, så vi står stærkest muligt, når kampen kommer. Vi indhenter video på de to hold og håber at kunne overvære den indbyrdes kamp, lyder det. 

Cheftræneren ønsker ikke at spekulere i hvorvidt det havde været en fordel at skulle spille hjemme på MCH Arena.  

- Det er som det er. Uanset stadion, handler det om vores egen præstation. Vi har to uger på træningsbanen og to testkampe til at stå skarpt og det er vores fokus. Vi har været rigtig gode på udebane det seneste år og den form skal vi fortsætte. Vi tror på os selv og glæder os til at komme i gang, fortæller Brian Priske.  

Grundet COVID-19 afgøres videre deltagelse i turneringen blot over én kamp, og da vi kom sidst op af bowlen, skal kampen spilles på udebane. 

Kampen i 2. kvalifikationsrunde forventes at blive vist direkte på TV3+ og Viaplay.

Møder vi Buducnost spiller vi tirsdag den 25. august kl. 20:00. Er modstanderen Ludogorets spilles kampen onsdag den 26. august kl. 20:30 (19:30 dansk tid)