29.10.2018, 11:10 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Cheftræner: Jeg glæder mig helt vildt

Mandag aften debuterer Kenneth Andersen som Superligatræner på MCH Arena

Han begyndte godt, for nu at sige det på jysk.

Kenneth Andersen debuterede som Superligatræner med en overbevisende 4-1 sejr over FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum.

Mandag aften er det så tid til at nikke pænt goddag til MCH Arena for FC Midtjylland-cheftræneren, og det ser han frem til.

- Jeg har jo stået der til Youth League-kampe, men det er klart, at der venter noget andet nu. Det glæder jeg mig selvfølgelig helt vildt til, og jeg ser frem til, at vi sammen med vores loyale fans fortsætter den gode stime på hjemmebane, siger Kenneth Andersen.

Modstanderen i Kenneth Andersens hjemmebanedebut er Brøndby IF, og de indbyrdes kampe mod den københavnske vestegnsklub rummer altid en særlig intensitet og nerve.

- Det kommer der helt sikkert også mandag aften, og det skyldes jo blandt andet, at begge hold gerne vil fremad via en aggressiv spillestil. Den slags giver mange dueller, og jeg forestiller mig ikke, at det ændrer sig væsentligt i dette opgør.

Kenneth Andersen glæder sig over, at han råder over en trup, hvor alle spillere er fit og klar til en vanskelig opgave på eget græs.

- Nu er det selvfølgelig aldrig let at være Superligatræner, men det blev nok en smule lettere for mig via sejren over FC Nordsjælland, og vi har haft en god uge, hvor vi lukkede 4-1 sejren ned. Siden begyndte forberedelserne til opgøret mod Brøndby IF, som altid er en stor kamp, og jeg ser frem til opgaven med stor tiltro til, at vi leverer det nødvendige for at sikre nye tre point, siger Kenneth Andersen.

Opgøret på MCH Arena fløjtes i gang klokken 19.00.