16.02.2020, 14:55 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Cheftræner med en god følelse i maven

Endelig er ventetiden forbi - FC Midtjylland indleder 2020 med en hjemmekamp mod Lyngby

En lang ferie er forbi.

Endelig skal vi til det igen - 3F Superligaen ruller atter, og FC Midtjylland indleder årtiet med en hjemmekamp mod Lyngby, og opgøret fløjtes i gang mandag aften klokken 19.00 på MCH Arena.

- Vi har alle set frem til den første kamp. Vi havde først en god, lang ferie, og derefter har spillerne knoklet med forberedelserne til anden halvdel af sæsonen, så vi glæder os, siger FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske.

Han understreger, at han går ind til kampene med en god følelse i maven, og han beskriver opstarten som god på alle måder.

- Spillerne har trænet godt - dels med det fysiske, men vi har også arbejdet med at bygge på spillemæssigt i forhold til den måde, vi gerne vil spille på, fortæller Brian Priske, som glæder sig over, at de nye spillere hurtigt er faldet godt til.

Lasse Vibe, Anders Dreyer, Dion Cools og Ronnie Schwartz kom til i det seneste transfervindue, og det er alle spillere, som Brian Priske priser sig lykkelig for at arbejde med.

- Det er fine suppleringer til vores i forvejen stærke trup, og integrationen af dem har været problemfri, hvilket afslører, at vi har hentet både stærke mennesker og spillere.

Lyngby overraskede i efteråret flere med flotte resultater, og Brian Priske er bevidst om, at der venter et møde med en meget kompetent modstander.

- De har ligeledes suppleret med nye spillere, og jeg forventer at møde et Lyngby-mandskab, som på mange måder ligner det hold, vi mødte i efteråret. Om de stiller kompakt op til opgøret, må vi se, men jeg håber, vi kan presse dem langt tilbage på banen med vores spillestil. Vi har lidt småskader, men vi har en meget stærk trup, og vi har udtaget 18 spillere, og vi er overbeviste om, at de løser den opgave, derventer os mod Lyngby, siger FCM-cheftræneren.

Brian Priske erkender, at vejrforholdene sandsynligvis bliver specielle, baneforholdene er måske heller ikke som vanligt, men det vigtigste for ham er at se det rette udtryk hos spillerne.

- Forudsætningerne bliver nok ikke optimale, så hvis det fine spil udebliver i perioder, er det vigtigt, at vi måles på energi, vilje og de gode intentioner, siger Brian Priske. 

Køb billet 
Du kan finde din billet til Superliga-premieren HER