20.08.2019, 14:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

Chuma Anene skifter til engelsk fodbold

Angriberen forlader FK Jerv til fordel for League 2-klubben Crewe Alexandra

Chuma Anene forlader fædrelandet og FK Jerv, hvor han i dette forår har leveret fem scoringer og tre assists, og frem til udgangen af maj 2020 repræsenterer han på en lejeaftale den engelske League 2-klub Crewe Alexandra, som holder til i det vestlige England.

- FK Jerv har lavet et flot stykke udviklingsarbejde med Chuma, så vi har været meget glade for samarbejdet med nordmændene, siger FC Midtjyllands assisterende sportschef Ove Pedersen.

Han glæder sig nu over, at angriberen får muligheden for at vise sig frem i engelsk fodbold hos Crewe Alexandra, som har hentet seks point inden aftenens kamp på udebane mod Crawley i fjerde spillerunde.

- Forårets præstationer i FK Jerv gjorde, at interessen for Chuma steg, og det bliver godt for ham at tage endnu et skridt opad i bestræbelserne på at genstarte karrieren. Ved at komme til England åbner der sig også automatisk nye og andre muligheder i forhold til at spille i Skandinavien, siger Ove Pedersen, som sætter stor pris på det arbejde, FK Jerv har udført med FC Midtjylland-angriberen - både på og uden for banen.

- Chuma har fine kompetencer i forhold til at begå sig i England - han er fysisk stærk og har fart - så det bliver spændende at følge Chumas videre udvikling i England, siger Ove Pedersen.

Til FK Jervs hjemmeside takker Chuma for sin tid i klubben - og ikke mindst den fine modtagelse, han fik, da han kom til klubben i begyndelsen af 2019.

- Jeg har haft en indholdsrig tid i FK Jerv, hvor der var mange mennesker, som troede på mig, og det vil jeg for altid huske, siger Chuma Anene.

Foto: FK Jerv

FC Midtjylland – Brøndby IF
Søndag den 1. september kl. 18.00 tager vi imod Brøndby IF på MCH Arena.
Køb billet her