31.08.2019, 09:01 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Claus Steinlein: Jakob Poulsen er for altid velkommen i FCM

FC Midtjyllands direktør glæder sig til at hylde et af de helt store klubikoner i forbindelse med søndagens hjemmekamp mod Brøndby IF

Søndag aften er det tid til at sige farvel til et af FC Midtjyllands helt store ikoner.

Mangeårig anfører Jakob Poulsen har underskrevet en kontrakt med en ny klub, og den nye klub offentliggøres i den kommende uge efter det obligatoriske lægetjek.

Søndag vil FC Midtjylland i forbindelse med hjemmekampen mod Brøndby IF hylde en på samme tid stor spiller og stort menneske.

- Jakob er en fantastisk fodboldspiller, som har flere rekorder i dansk fodbold. Han har en unik evne til at læse spillet og kampene, og så har han igennem mange sæsoner forkælet os med sin sublime højre-fod, siger FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein.

Han husker stadig, da Jakob Poulsen trådte ind i klubben første gang tilbage i 2010, og siden er der sket en kæmpe udvikling med den elegante midtbanespiller.

- Jakob har været en vigtig faktor i FC Midtjyllands bestræbelser på at vinde titler. Da Jakob kom, havde vi ingen, og nu har vi tre, hvilket ikke mindst kan tilskrives Jakobs evner som fodboldspiller, siger Claus Steinlein.

Det vil alle i klubben være evigt taknemmelige for, understreger Claus Steinlein, som glæder sig over, at Jakob kan se frem til et spændende eventyr uden for landets grænser sammen med sin familie som afslutning på en enestående karriere.

- I FC Midtjylland vil han for altid være et af klubbens største ikoner, slår Claus Steinlein fast.

Også som menneske har Jakob Poulsen imponeret Claus Steinlein og alle andre i klubben, og FCM-direktøren kalder den afgående anfører for en sublim ambassadør for klubben.

- Han har samlet omklædningsrummet på sin egen rolige og vestjyske facon. Han har bakket op om beslutningerne taget af klubbens ledelse, og så var han altid god for en sjov kommentar, når der kom lidt pres på.

Ifølge Claus Steinlein vil Jakob Poulsen sammen med sin familie altid være velkommen i FC Midtjylland, og der falder også roser i forhold til Jakob Poulsens evner i arbejdet med de unge spillere.

- Han har været en slags mentor for flere af de unge spillere, og bedre mentor kunne de ikke have ønsket sig.

De seneste mange år har Jakob Poulsen været en leder på og uden for banen hos FC Midtjylland, men nu slutter en æra, og det bliver ikke uden savn.

- Jeg har altid nydt at møde Jakobs familie på stadion – børnene skabte hver eneste gang godt humør og energi – så vi kommer ikke kun til at savne Jakob. Vi kommer i høj grad også til at savne hans familie, som vi kun ønsker det bedste for i fremtiden. Vi håber, vi får mulighed for at se dem alle på MCH Arena igen engang i fremtiden, siger Claus Steinlein.

Så hvis du søndag aften både vil se en spændende fodboldkamp – og samtidig takke og hylde en af de helt store i FC Midtjyllands historie – så kom på MCH Arena, hvor vi letter på hatten og bukker dybt for Jakob Poulsen.