08.10.2018, 16:14 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Dal Hende Månedens Spiller i Superligaen

Fornem hæder til FC Midtjyllands Marc Dal Hende, der er udnævnt til septembers bedste spiller

- Ej nej nej, hvor flot!  

Det var en tydeligt overrasket, og ikke mindst stolt, Marc Dal Hende der før opgøret mod Vendsyssel FF modtog prisen som september måneds bedste spiller i Superligaen. 

Prisen blev overrakt af assistenttræner Kristian Bak under et optaktsinterview og dagen derpå er glæden ikke reduceret. 

- Det gør mig selvfølgelig stolt at vinde prisen. Jeg har tidligere været nomineret to gange uden at vinde, så det er sandt at tredje gang lykkens gang, fortæller en, som altid, storsmilende Marc Dal Hende. 

De øvrige nominerede til hæderen var FC Nordsjællands unge stjerneskud Andreas Skov Olsen og Brøndbys Kamil Wilczek, der i september rundede sin Superliga-scoring nummer ni. På trods af det stærke og målfarlige felt, er Dal Hende dog ikke i tvivl om, at han har været bedst i den forgangne måned.  

- Jeg er klart nummer et. Ej, det er et stærkt felt mod et par brandvarme herrer, men nu er jeg også begyndt at score igen og det er jo væsentligt sværere som forsvarsspiller, det ved alle. De skal passe på, for jeg går benhårdt efter topscorertitlen, griner den målfarlige back.  

Kristian Bak, der aldrig selv har vundet prisen som Månedens Spiller, understreger at prisen er landet det helt rette sted. 

- Marc er prototypen på en kriger og FC Midtjylland spiller. Han er målfarlig, direkte og bidrager med vildskab og ærgerrighed. Han er definitionen af de dyder vi praktiserer og han smitter af på holdkammeraterne, lyder det rosende fra den tidligere anfører. 

Marc Dal Hende spillede alle fire Superliga-kampe i den netop overstående måned og kvitterede med to scoringer fra sin position som venstre wingback.