22.04.2019, 08:54 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

De små ting skal rettes

Cheftræner Kenneth Andersen glæder sig til hjemmekampen mod sidste sæsons guldrivaler fra Brøndby IF

Han har set kampen mod FC København mange gange, selv om resultatet ikke var det ønskede.

FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen står på en solbeskinnet træningsbane dagen inden kampen mod Brøndby IF, og humøret er vendt tilbage hos både trænerstab og trup efter udebanenederlaget til FC København.

- Det har selvfølgelig været lidt tungt i dagene efter kampen i Parken, men nu har jeg genset kampen flere gange, og det er altså små ting, som tipper kampen over til FC København. Alle de små ting gav samlet set et grumset billede og et skidt resultat for os, siger Kenneth Andersen, som hurtigt tilføjer:

- Så de små ting skal vi rette til opgøret mod Brøndby IF.

Én af tingene er udtrykket på holdet, det skal være anderledes, for det var med Kenneth Andersens ord ikke på det ønskede niveau mod FC København.

- Det handler mere om udtryk end indstilling, for selvfølgelig har spillerne den rette indstilling. De vil så gerne, og vi ved allesammen, at de har kvaliteterne til at præstere på et højt niveau, siger Kenneth Andersen.

Han ved, at det også bliver nødvendigt mod Brøndby IF, og han håber, at værterne får begyndt på samme måde, som det var tilfældet i Parken.

- I den første del mod FC København så det rigtig fint ud, og det er det, vi skal finde frem igen. Vi fokuserer alene på os selv og de ting, vi kan gøre noget ved, og vi er alle indstillede på at gøre det bedre mod Brøndby IF, siger FC Midtjylland-cheftræneren.