03.08.2018, 09:45 | Af: | Foto: Getty Images

De walisiske mestre venter i Europa League

The New Saints vandt samlet 3-2 over Lincoln Red Imps FC fra Gibraltar og bliver dermed FC Midtjyllands næste modstander i Europa

Torsdag i næste uge fortsætter den midtjyske jagt på et gruppespil i Europa. Modstanderen i tredje kvalifikationsrunde til Europa League bliver de walisiske mestre The New Saints, som er den mest succesfulde klub i den walisiske Premier League med 12 mesterskaber - heraf de seneste syv år i træk.

FC Midtjylland og The New Saints mødte hinanden i kvalifikationen til Europa League tilbage i 2011, hvor Ulvene hentede en samlet sejr på 8-3, efter 5-2 på hjemmebane i returopgøret. 

The New Saints spiller normalt sine hjemmekampe på Park Hall Stadium i Oswestry, men opgøret mod de danske mestre er flyttet til Cardiff City Stadium, som har en kapacitet på 33.280. Stadionet anvendes til dagligt af Cardiff City FC, der netop er rykket op i Premier League. 

Cardiff City Stadium
Leckwith Road 
Cardiff CF11 8AZ 
Storbritannien

Det første opgør spilles torsdag den 9. august med kampstart kl. 19:45 lokal tid, svarende til kl. 20.45 i Danmmark. 

Returopgøret spilles på MCH Arena torsdag den 16. august kl. 19:00 og du kan allerede nu sikre dig plads til kampen via linket herunder:

 FCM-The New Saints