13.03.2019, 23:12 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Daniel Stentz

Debutanten: Det var en god følelse

Manjrekar James debuterede med en god kamp og sejr i Sydbank Pokal-kvartfinalen mod Kolding IF

Han har ventet og ventet, trænet og trænet, men onsdag aften kom belønningen, da 25-årige Manjrekar James var med i FC Midtjyllands startopstilling i pokalkvartfinalen mod Kolding IF, der er tophold i 2. division.

- Jeg var da lidt nervøs i begyndelsen, men da de første ting lykkedes, gik det fint derfra, sagde en glad Manjrekar James.

Den canadiske landsholdsspiller var stærk i duelspillet defensivt, og han gav også prøver på sin kunnen frem ad banen - ikke mindst til glæde for de 700 medrejsende FCM-fans.

- Heldigvis har jeg jo trænet sammen med holdkammeraterne igennem længere tid nu, så der var ikke de store problemer med at falde ind i rytmen, sagde debutanten, som også anerkendte modstanderholdet.

- De gjorde det ikke let for os, men det er faktisk lige før, jeg vil sige, at banen voldte os mindst lige så store problemer, sagde en smilende Manjrekar James med reference til en bane, som flere gange drillede spillerne, når bolden tog et skævt opspring på det ujævne underlag.

Det var dog det mindste på en dag, hvor han fik sin officielle debut for de regerende danske mestre, og han svarede grinende på spørgsmålet, om der kommer mere fra ham i fremtiden:

- I hope so, sagde canadieren, inden han slentrede ud mod bussen.