22.02.2019, 09:18 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Der er stadig meget at forbedre

Kristian Bach Bak forventer at møde et AGF-mandskab med en lav organisation i søndagens kamp i Århus

To kampe, to sejre.

Det er status for FC Midtjylland efter forårets første to spillerunder, men det samme har søndagens modstander fra AGF, som ikke har lukket mål ind i de seneste tre Superligakampe, så der venter en Superligakamp mellem to formstærke mandskaber.

Trods forårets seks point af seks mulige, læner hverken Kristian Bach Bak eller andre i FC Midtjylland sig tilbage og nyder medvinden.

- Der er meget at lægge på i forhold til vores spil – for eksempel at spille med et højt energiniveau i 90 minutter. Vi har spillet to kampe nu, men sammenlagt har vi vel spillet med det rette energiniveau i én kamp, siger Kristian Bach Bak.

FC Midtjyllands assistenttræner forventer at møde et AGF-mandskab, som trods hjemmebanen angriber kampen ud fra en lav organisation.

- Uanset hvad skal vi ikke slappe af løbet af kampen. Det skal være fuld hammer, og det skal det fra første til sidste fløjt. Det er naturligvis dejligt, at vi har fået to sejre indtil nu, men spillemæssigt er der plads til forbedringer.

Han kalder søndagens modstander for struktureret med en dygtig træner i spidsen, og der er flere stærke kompetencer hos den århusianske fodboldstolthed.

- Forsvarets styrmand, Niklas Backman, er vigtig for dem, de har en målmand, som giver ro på holdet, og så har de hurtige og dygtige folk i offensiven, vurderer Kristian Bach Bak.

Når søndagens kamp har sat sig efter de første minutter, forventer han, at FC Midtjylland tager initiativet på bolden, og han har et lille og spinkelt håb om, at AGF kommer længere frem på banen end vanligt, så det bliver et underholdende opgør med bud efter scoringer i begge ender af banen.

Kristian Bach Bak glæder sig både til opgøret men også til mødet med den mangeårige FC Midtjylland-spiller Alexander Munksgaard, som skiftede til AGF i vinterpausen.

- Det er så fedt at se ham folde talentet ud, og alle i FC Midtjylland ved, at han er en klassespiller. Vi ønsker kun det bedste for Munks, men lige på søndag vil vi altså gå til ham, siger Kristian Back Bak med et skævt smil.

Søndagsudflugten kan passende gå til Ceres Park i Århus, hvor der fløjtes op til spændende Superliga-fodbold klokken 16.00.