24.07.2018, 18:40 | Af: | Foto: Getty Images

Det er ikke slut endnu

Jess Thorup var en skuffet mand efter det sene nederlag i Kasakhstan, men lover at Ulvene slår tilbage

På det flotte Astana Arena leverede FCM-spillerne en kamp med stort fighter-hjerte. Første halvleg var en smule usikker, hvor FC Astana sad på det meste af spillet og kunne også gå til pausen med en 1-0-føring. 

Men i anden halvleg steppede Ulvekrigerne op. Paul Onuachu kæmpede formidabelt i front. Gustav Wikheim løb rundt om sine modstandere. Ayo Okosun arbejdede stenhårdt, mens hele midtbanen og forsvaret – og ikke mindst Jesper Hansen – stod fokuseret over hele linjen.

Flere gange i anden halvleg var Wikheim på spil, og det blev også til en meget flot scoring fra distancen. Spillet bølgede frem og tilbage – begge hold angreb og FC Midtjylland viste virkelig tænder.

Fire minutter inde i overtiden var skæbnen for alvor hård ved de danske mestre. Efter en pragtredning af Jesper Hansen kom FC Astana til et skud fra distancen, som via stolpen gik i mål. Sejr på 2-1 til FC Astana.

”Det er hårdt, naturligvis. Men det er ikke slut endnu. Jeg lover, vi kommer med alt, vi har, når vi rammer den 1. August”, siger Jess Thorup.