24.11.2019, 10:03 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Det fysiske aftryk tager med til Fyn

Cheftræner Brian Priske er opsat på at revanchere det seneste nederlag til OB

Både OB og FC Midtjylland kommer til mandagens 3F Superligakamp på Nature Energy Park i Odense efter hektiske oplevelser i den forgangne spillerunde.

OB var med i en målrig kamp i Lyngby, hvor værterne i sidste øjeblik sikrede sig en 4-3 sejr, mens FCM-spillerne scorede hele fire gange på egen bane mod FC København og på den måde landede en 4-1 sejr.

I det interne regnskab er det dog FCM, som har revanche til gode, da OB den 29. september rejste fra MCH Arena med en smal sejr på 1-0.

- Det var en kamp, hvor vi havde mulighederne for at få tre point, men det kiksede vi med. I dét opgør savnede vi lidt af det fysiske udtryk, som ellers kendetegner os, husker Brian Priske.

FCM-cheftræneren håber og tror, at netop det fysiske udtryk er på plads igen hos gæsterne mandag aften i Odense, og set over de seneste 10 indbyrdes opgør står gæsterne da også med syv sejre.

- Vi skal levere en energisk indsats, som vi gjorde senest mod FCK. Der er meget fra den præstation, vi kan drage nytte af i Odense, men det er en ny kamp og en anden modstander, så vi kan ikke bare bære vores indsats mod FCK til Fyn, og så vide os sikker på en sejr, siger Brian Priske.

Han roser OB-mandskabet for at være et fint mandskab, så han forventer alt andet end en let arbejdsdag mandag.

- De er godt kørende. Jeg er bevidst om, at de tabte senest i Lyngby, men generelt spiller OB en god gang fodbold i dette efterår, så vi skal op og ramme vores maksimale, siger Brian Priske, som efter roserne til mandagens modstander tilføjer med et skævt smil:

- Jeg synes nu også, vi har gang i noget fornuftigt.