12.04.2019, 08:50 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Det vante FCM-udtryk dukker op igen

Brian Priske er sikker på, at tingene er rettet til efter 2-2 kampen i Esbjerg

Når FC Midtjylland søndag aften går ind på MCH Arena til tredje runde i mesterskabsslutspillet og mødet med OB, er det med to uafgjorte kampe i bagagen.

Først 0-0 på hjemmebane mod FC Nordsjælland, og senest 2-2 på Blue Water Arena i Esbjerg, og assistentræner Brian Priske kalder det for to forskellige præstationer.

- Mod FC Nordsjælland leverede vi en præstation, som burde have givet os tre point, mens vi i Esbjerg så en præstation, vi ikke er vant til at se. Alligevel havde vi mod Esbjerg chancerne til at vinde, men specielt i første halvleg var præstationen langt fra det, vi ønsker os, siger Brian Priske.

Det giver ham dog ikke søvnløse nætter, for det er ikke voldsomme tiltag, der skal i brug for at rette tingene, mener han.

- Både defensivt og i spillet med bolden har vi kigget på de ting, som ikke fungerede i Esbjerg, og det har vi arbejdet hårdt med lige siden. Det er ikke faretruende, men vi skal selvfølgelig rette det, og jeg er sikker på, at vi mod OB igen ser det rette FCM-udtryk på banen, siger Brian Priske.

Det skyldes ikke kun det hårde arbejde på træningsbanen i ugens løb, understreger han - det handler også om en ærgerrig trup.

- Vi råder over en flok spillere, som er meget selvkritiske, og de er gode til at reflektere over egen og holdets præstation. Det er fair nok, at pressen fokuserer på resultaterne, sådan er det, men os, som arbejder med det på daglig basis, ved, at der er mange nuancer. Det er små ting, der skal rettes, og det lykkes vi med, hvilket gerne skal komme til udtryk mod OB.

Brian Priske hæfter sig ikke så meget ved, at værterne slog OB i pokalsemifinalen med 4-0, for det var en vanskelig kamp trods de overbevisende cifre.

- OB er et stærkt hold, som har gjort det godt over en lang periode. De har gjort det svært for både os og FCK, så vi ved, vi skal ramme en toppræstation, hvis vi vil have tre point. Der venter os uden tvivl en vanskelig opgave, men rammer vi vores normale niveau og udtryk, får vi en god oplevelse, forudser Brian Priske.