21.06.2020, 22:54 | Af: | Foto: Getty Images

Dramatisk nederlag på MCH Arena

Trods en 3-1 føring endte det med et nederlag på 3-4 til AGF

Brian Priske havde til aftenens kamp lavet en række ændringer – Schwartz, Vibe, Paulinho og Sparv var med i startopstillingen i forhold til seneste kamp i 3F Superligaen. Sparv måtte i øvrigt forlade banen allerede inden pausefløjtet, hvor han blev erstattet af unge Nicolas Madsen. 

Efter en rolig start og med AGF som mest toneangivende hold i de første 10 minutter tog FC Midtjylland roligt over. Herefter fulgte en periode med masser af spil på udeholdets banehalvdel. Kun en enkelt gang blev det dog rigtig farligt, men afslutningen fra Awer Mabil ramte sidenettet. 

Efter 27 minutter var MCH Arena vidne til en kontroversiel situation. Det lignede et frispark på Paulinho i feltet, men dommeren gjorde intet. Efterfølgende prikkede AGF’s Jon Thorsteinsson en nem scoring i mål. 

Men kun kort var FCM bagud. Efter et par ping-pong-bolde i feltet landede kuglen ved Alexander Scholz, der effektivt sparkede udligningen i mål. 1-1 og masser af dramatik. 

Ronnie Schwartz skulle kun bruge ét minut af anden halvleg til at bringe FC Midtjylland i front – en alt for kort tilbagelægning af den tidligere FCM-spiller, Alexander Munksgaard, gav en friløber til FC Midtjyllands nummer 89 og stensikkert blev bolden sparket i mål.

Yderligere to minutter efter blev det til 3-1. Et hjørnespark fra Awer Mabil blev dirigeret i mål af Jakob Ankersen. Skidt start på anden halvleg af AGF. 

Derefter fulgte en rolig periode, hvor det lugtede af endnu et FCM-mål. Men i stedet kom AGF igen på tavlen, og igen var det Jon Thorsteinsson – en scoring nærmest ud af ingenting. 

Kampen var vendt på hovedet. AGF pressede på, og med otte minutter tilbage af kampen var Thorsteinsson igen med sidste fod på bolden, inden den lå bag Jesper Hansen. Pludselig 3-3. 

Dybt inde i tillægstiden gjorde AGF det virkelig, virkelig onde ved FC Midtjylland. På en omstilling og med hjælp fra en FCM-fod sparkede Helenius bolden i mål. Helt uvirkeligt, men det slukkede kampen på MCH Arena, og AGF vandt 4-3 i en dramatisk affære.