02.03.2020, 20:52 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Drømmemål og blod på MCH Arena

Paulinho scorede et forrygende mål, da Sønderjyske blev slået 3-0

Mandag aften bød FC Midtjylland atter på 3F Superliga på MCH Arena, hvor Sønderjyske var gæst - og opgøret endte med en sikker 3-0 sejr til værterne.

FC Midtjylland-cheftræner Brian Priske havde valgt både Ronnie Schwartz og Gustav Isaksen til startopstillingen i forhold til Hobro-kampen, og det betød, at Lasse Vibe tog plads på bænken, mens Mikael Anderson var ude på grund af en mindre skade - det sidste gav for første gang i 2020 plads i truppen til Sory Kaba.

I de første 45 minutter mødte FCM-mandskabet et kompakt Sønderjyske-hold, som hele tiden lurede på at stjæle bolde midt på banen og slå til på omstillinger, men hjemmeholdet havde forholdsvis godt styr på det og gav ikke meget væk.

Til gengæld tog hjemmeholdet godt for sig af drømmescoringerne i den modsatte ende af banen - Awer Mabil åbnede efter 22 minutter scoringen med et forrygende flot langskud fra højre side, og det var svært at forestille sig, at det kunne gøres flottere.

Indtil syv minutter senere.

Her modtog Paulinho en ripost, og fra lang afstand hamrede han bolden mod mål med retning mod det ene målhjørne - et fabelagtigt spark af den brasilianske back, som med stor glæde konstaterede, at bolden akkurat fandt vej ind i det hjørne, hvor stolpe møder overligger. En fremragende scoring som nok kommer til at spille en rolle, når årets mål skal kåres, og Paulinhos jubel fejlede bestemt heller ikke noget.

Det blev også 3-0 til værterne inden pausen, og det på en indøvet frisparksdetalje, som Sønderjyskes assistenttræner Niels Lodberg forsøgte at advare imod lige inden, Evander gik til bolden.

Brasilianeren sendte den over i bagrummet, her firsttimede Awer Mabil bolden på tværs, og når Ronnie Schwartz er på banen, er han selvfølgelig på plads inde foran mål, hvor han gjorde det til pausestillingen 3-0 efter en overbevisende indsats af FCM-spillerne.

Efter pausen forvandlede opgøret sig til en lidt rodet affære, hvor gæsterne gjorde rigtig meget for at passe på sig selv, mens FCM-spillerne kontrollerede kampen.

Det mest dramatiske i anden halvleg var, da FCM-anfører Erik Sviatchenko forlod banen med blodet fossende ud af munden efter et sammenstød med Anders Jacobsen, og lige forinden viste de 8103 tilskuere god stil, da de hyldede Sønderjyskes Rilwan Hassan, som blev udskiftet.

For FC Midtjylland var det tre nye og denne gang stensikre point, og opgøret vil ikke mindst blive husket for vanvittige scoringer inden pausen.