03.02.2017, 09:36 | Af: | Foto: Getty Images

Duelund oplever forbedringer

- Vi kan godt mærke, at det stille og roligt skrider fremad, siger Mikkel Duelund

FC Midtjylland spillede sig til en komfortabel sejr i gårdagens testkamp mod Skive IK. En 4-1-sejr blev det til over 1. divisionsholdet, og Mikkel Duelund kan godt mærke, at holdet har rykket sig i løbet af opstarten.

- Der var helt klar forbedring i forhold til de første kampe. Det så positivt ud, men vi har stadig en masse, vi skal arbejde videre med. Det bliver godt for os at komme på træningslejr til Dubai og møde tre gode modstandere, så vi står helt klar til den 19. februar mod Viborg, siger Mikkel Duelund, der glæder sig over sejren.

- Vi fik den første sejr, og vi snakker om at skabe en vinderkultur, så det er vigtigt for holdet at vinde. 4-1 er fint for selvtilliden, og det tager vi med til Dubai og forhåbentlig også til kampen mod Viborg. Vi kan godt mærke, at det stille og roligt skrider fremad. Det er dejligt, lyder det fra Duelund.

Han viste selv skarphed i sejren, hvor det foruden 90 minutters fodbold i benene også blev til to mål.

- Det var dejligt at få 90 minutter og score to mål. Jeg synes egentlig ikke, at det var min bedste kamp. Jeg ville gerne have været lidt mere på bolden og specielt i første halvleg have sluppet den lidt hurtigere, forklarer den tidligere akademispiller.

Hans andet mål blev sendt i mål direkte på frispark, men selv om han viste skarphed i den disciplin, så forventer han ikke at tage tjansen fra anfører Jakob Poulsen, når sæsonen skydes i gang.

- Jakob har gjort det fantastisk. Han har jo stort set sparket alt ind, han har rørt ved, så det er nok stadig ham, og det er fuldt forståeligt. Men hvis han er skadet eller ikke lige føler, at han kan sparke den ind, så vil jeg i hvert fald være en af de første, der melder sig i køen til at sparke, smiler Duelund.

FC Midtjylland skyder Alka Superligaen i gang søndag den 19. februar, hvor der er derby mod Viborg på MCH Arena. Billetsalget til det opgør åbner på søndag.