17.08.2018, 14:47 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Ekstraordinær interesse for Malmø-kampen

Dagen efter avancementet til play-off kampene i Europa League mod svenske Malmø FF, oplever FC Midtjylland voldsom interesse for billetter til kampen

Der gik ikke mange minutter efter slutfløjtet torsdag aften, før snakken blandt FCM-fans faldt på billetter til den afgørende hjemmekamp i Europa Leagues play-off. Og snakken er der stadig, for rigtig mange vil gerne opleve kampen om mere europæisk magi på MCH Arena.

- Det er korrekt, at der er voldsom stor interesse for kampen mod Malmø på MCH Arena – og det er dejligt. Det er en spændende kamp for alle os, der ønsker god fodbold og store oplevelser i Regionen, fortæller kommerciel direktør i FC Midtjylland Jacob Jørgensen.

Grundet UEFA-regler omkring europæiske kampe mindskes antallet af pladser og billetter på MCH Arena, og det er naturligvis med til at gøre presset endnu større.

- Vi har altid et ønske om at give alle vores mange fans adgang til MCH Arena, men til Malmø-kampen kan vi ramme udfordringer på kapaciteten. Det generelle billetsalg åbnes i løbet af næste uge, men som altid har vores loyale sæsonkortholdere og partnere forhåndsret inden da – det er én af de måder, hvor vi forsøger at betale deres store loyalitet tilbage, pointere Jacob Jørgensen.

For god ordens skyld understreges det, at alle fans med sæsonkort har deres vanlige plads til play-off kampen. 

På FC Midtjyllands sociale medier og hjemmeside kan du løbende få information om billetter til kampen, hvad angår priser og salgssteder.