02.09.2019, 22:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes skifter til FC Midtjylland

Den 24-årige offensivspiller fra Brentford FC har underskrevet en lejeaftale gældende frem til udgangen af 2019

FC Midtjylland forstærker sig væsentligt til de resterende kampe i 2019.

Ny mand i truppen er 24-årige Emiliano Marcondes, som fik sit store gennembrud som FC Nordsjælland-spiller.

Siden januar 2018 har han været en del af Brentford FC, men mandag aften landede han i Billund Lufthavn, og onsdag træner han for første gang med sine nye holdkammerater på træningsanlægget i Ikast.

- Vi får i Emiliano en spiller fra øverste hylde, og vi forventer, han får afgørende impact på vores hold i Superligaen. Han er en spiller, som dækker flere pladser i offensiven, og vi glæder os helt vildt til det kommende samarbejde, siger sportschef Svend Graversen.

Emiliano Marcondes nåede at spille 120 kampe for FC Nordsjælland inden sit skifte til Brentford FC, og i disse kampe scorede han 38 mål og stod bag 12 målgivende oplæg.
Specielt var han forrygende i efteråret 2017, hvor han scorede 17 gange og lavede otte assists – en præstation som førte til kåringen som Årets Superliga-spiller ved Dansk Fodbold Award i 2018.

- Vi ved, han er vant til en høj træningskultur, og det rimer meget godt på vores træningsmiljø, hvor der er fokus på den individuelle udvikling. Emiliano er toptrimmet og klar til at gå direkte ind i truppen på lige vilkår med de øvrige spillere. Nu har vi nogle måneder til at se hinanden an, og jeg er overbevist om, at det bliver til stor glæde for begge parter, siger Svend Graversen.

Emiliano Marcondes står i skrivende stund noteret for 31 kampe for Brentford FC i det vestlige London, og han ser frem til komme i gang med arbejdet hos FC Midtjylland.

- Jeg glæder mig til at hjælpe FCM, og det bliver spændende med nye udfordringer, siger Emiliano Marcondes.

Velkommen Marcondes – vi glæder os helt vildt.

FAKTA
Emiliano Marcondes
24 år
Født i Hvidovre
120 kampe og 38 mål for FC Nordsjælland
31 kampe for Brentford FC
43 ungdomslandskampe for Danmark