18.01.2019, 10:50 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Endelig dufter det af kamp igen

FC Midtjylland indleder lørdag eftermiddag striben af træningskampe med et opgør mod FC Fredericia

Endelig.

Efter en lang og fortjent juleferie, efterfulgt af en krævende opstart, kan FC Midtjyllands spillere atter fornemme duften af kamp.

Lørdag eftermiddag klokken 14.00 spilles årets første træningskamp, og vejret på kampdagen vil afgøre, om opgøret mod 1. divisionsholdet FC Fredericia spilles i Stadome eller på Ikast Stadion.

Cheftræner Kenneth Andersen har dog ikke alle spillere klar - på grund af landsholdsaktiviteter og skader - så det bliver en god blanding af rutine og unge talenter, som stiller op for værterne.

- Halv Superliga, halv akademi - men det er nu ikke så overraskende. Det vidste vi godt, og vi gør det på den måde, at alle spillere får 45 minutters fodbold i benene, så de får fornemmelsen af at spille kamp igen, siger Kenneth Andersen, som ser tilbage på en glimrende opstart, hvor spillerne har præsteret flot.

- De har været fine i de fysiske tests, og i spiltræningen har der ligeledes været gode takter, så det ser ud til, at spillerne har været omhyggelige i forhold til at passe selvtræningen i løbet af ferien, siger FC Midtjyllands cheftræner.

Efter opgøret mod FC Fredericia venter en træningskamp onsdag i den kommende uge, på udebane mod Hamburger SV, inden truppen rejser på træningslejr.

Lørdagens kamp mod FC Fredericia kan følges på twitter eller livestreames via Mycujoo:

FCM-FCF