07.12.2018, 21:16 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Getty Images

Et flot punktum på MCH Arena

Joel Andersson scorede sit første mål, Jesper Hansen klarede et straffespark, og FC Midtjylland lukkede efteråret på hjemmebane med en 3-0 sejr

Der er et eller andet med FC Midtjylland og MCH Arena.

For eksempel at hjemmeholdet som regel scorer minimum tre mål.

Det gjorde de også i årets sidste hjemmekamp fredag aften, hvor OB blev slået med 3-0 i en kamp, hvor værternes Rasmus Nicolaisen i overtiden fik det røde kort efter advarsel nummer to.

Inden pausen var det Alexander Scholz, som sørgede for kampens første scoring, og det gjorde han efter en af hjemmeholdets frygtede dødbolde. Jakob Poulsens præcise frisparksbold, Rasmus Nicolaisens tværpasning med hovedet, og så Scholz med et listigt hovedstød over i det lange hjørne.

Det blev også til scoring nummer to inden pausen, da Mayron George fremtvang et straffespark, som Jakob Poulsen med vanlig sikkerhed sendte i nettet.

Kort efter pausen slog gæsterne dog tilbage, da de fik straffespark, og Nicklas Helenius gjorde sig klar til at sparke. Jesper Hansen i FCM-målet havde dog luret Helenius og snuppede flot forsøget.

De 7034 tilskuere på MCH Arena fik dog endnu et mål at gå hjem på, og det var en omstilling, som der kan skrives lærebøger om. Lang bold fra Scholz til Rilwan Hassan, videre til Awer Mabil, der efter et par fikse driblinger mod baglinjen spillede en flad bold ind foran, hvor svenske Joel Andersson scorede sit første mål for klubben.

Dermed var det niende hjemmekamp i træk, hvor FC Midtjylland scorede minimum tre gange, så underholdningsværdien er forholdsvis fornuftig på MCH Arena.

Årets sidste JFP Man of the match blev brasilianske Evander, som trods regn og kulde gav flere prøver på sit enorme talent, blandt andet to fine langskudsforsøg samt driblinger, hvor OB'erne og de fleste andre på stadion ikke nåede at opfatte, hvad der egentlig skete.

Nu venter årets sidste kamp, på udebane mod AC Horsens, og til det opgør møder FC Midtjylland op med styrket selvtillid efter endnu en sejr på fortet ved navn MCH Arena.