17.06.2020, 16:14 | Af: | Foto: Getty Images

Evander og Hansen klar til BIF-kamp

Torsdag aften får vi besøg af Brøndby IF, når det gælder vores første hjemmekamp i Mesterskabsspillet

Efter en vellykket tur til Nordjylland, hvor AaB blev besejret, og vi satte ny rekord i 3F Superligaen med ni udesejre på stribe, er vi i morgen aften tilbage på eget græs, hvor Mesterskabsspillets øjeblikkelige 4’er, Brøndby IF, lægger vejen forbi. 

Trupnyt
Evander er tilbage i truppen efter afsonet karantæne, hvor han erstatter 17-årige Aral Simsir. Jesper Hansen er ligeledes kampklar, efter han måtte lade sig udskifte i første halvleg af opgøret mod AaB efter et sammenstød med en modspiller. 

Gustav Isaksen, Dion Cools, Kristian Riis og Oliver Olsen er fortsat på skadeslisten. 

Truppen mod BIF
1. Jesper Hansen
3. Tim Sparv
5. Marc Dal Hende
6. Joel Andersson
9. Sory Kaba
10. Evander
11. Awer Mabil
14. Alexander Scholz
20. Rasmus Nicolaisen
26. Lasse Vibe
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
31. Mikkel Andersen
34. Mikael Anderson
36. Anders Dreyer
38. Frank Onyeka
40. Jens-Lys Cajuste
89. Ronnie Schwartz

Begrænset adgang for FCM-fans
Med afsæt i Divisionsforeningens retningslinjer for kampafvikling under COVID-19, er det tilladt at have 500 personer på stadion. Der er desværre ikke tale om 500 tilskuere, da alt fra spillerne på de to hold, stab og ledere, dommere, bolddrenge, stewards, tv-produktionen, den arbejdende presse og frivillige indgår i totalen. Det efterlader 300 tilgængelige billetter, som i ugens løb er fordelt mellem fans og sponsorer. 

Læs mere om proceduren og muligheden for at sikre billet til de kommende hjemmekampe her

Efter fælles aftale klubberne imellem vil fans med tilknytning til de gæstende hold ikke have adgang til kampene i slutspillet. 

Følg kampen
Kampen vises direkte på TV3+ og Viaplay med optakt fra kl. 19:00 og kampstart en time senere. Opgøret kan også følges via Twitter og vores fan app.