16.08.2018, 18:45 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FCM Foto

Fanfavorit vender tilbage til FC Midtjylland

29-årige Mikkel Andersen har underskrevet en treårig kontrakt med de danske mestre – som han aldrig helt har sluppet trods skiftet til Lyngby B.

Når Mikkel Andersen engang skal fortælle sine børn og børnebørn om sin fodboldkarriere, vil det være oplagt at nævne kampen på Old Trafford mod mægtige Manchester United.

Resultatmæssigt gik det ikke så godt for FC Midtjylland den 25. februar 2016, men til gengæld reddede Mikkel Andersen et straffespark fra Juan Mata på Drømmenes Teater i Manchester.

- Det var selvfølgelig stort, men straffesparksredningen i overtiden mod Viborg en god måned senere, hvor stillingen var 1-1, betyder mindst lige så meget for mig – fordi jeg ved, hvor meget det betød for klubben og de mange fans, siger Mikkel Andersen.

Nu vender den stærke målmand tilbage til FC Midtjylland, hvor han har underskrevet en treårig kontrakt, og det skete med den rigtige følelse i maven.

- FCM har aldrig forladt mig, og jeg mærker en stor iver efter at komme i gang, siger Mikkel Andersen, som glæder sig til at udvikle sig yderligere som målmand.

- Det bliver der mulighed for i FC Midtjyllands set up, og jeg glæder mig til at indlede samarbejdet med Jesper og Oliver samt trænerteamet, siger Mikkel Andersen.

For sportschef Svend Graversen er aftalen med Mikkel Andersen afslutningen på den jagt, der blev skudt i gang med Bill Hamids skifte til amerikansk fodbold.

- Vi er glade for at hente Mikkel tilbage, for han kender klubben, miljøet og hele vores set up, så vi er meget trygge, siger Svend Graversen, som glæder sig over forstærkningen til et målmandsteam, som i forvejen rummer store kvaliteter.

- Mikkel har tidligere sat et markant og flot aftryk i klubben, så det bliver rart at byde ham velkommen tilbage, siger FC Midtjyllands sportschef.