22.08.2018, 21:19 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Faninfo: MFF-FCM

I morgen indleder Ulvene jagten på gruppespillet i Europa League, når Malmö FF er modstanderen i play-off. Det første opgør spilles i Sverige og her kan du læse faninfo

Transport
Den officielle fanklub, Black Wolves, sender fem busser til Sverige og det forventes at de er i Malmö omkring kl. 14:00. 

Hvis du selv kører til opgøret, skal du være opmærksom på, at der kun findes få parkeringspladser i området omkring Swedbank Stadion. Parkeringshuset Stadion ligger dog tæt ved kamparenaen og det har 440 betalings-pladser. Der er indkørsel til P-huset via Eric Perssons väg.

Adresse til stadion: 
Swedbank Stadion 
Eric Perssons Väg 31
SE-217 62Malmö

Du kan også parkere centralt i Malmö og benytte offentlig transport for at komme til stadion. Fra Centralstationen går bus nummer 3 direkte til stadion, mens rute 6, 7 og 34 stopper lige i nærheden. Alternativt tager det ca. 45 minutter at gå fra centrum til stadion. 

Fanmarch
Fanklubben har arrangeret et pre-match arrangement på Lillatorg, hvor samlingspunktet bliver barerne Moosehead og Drumbar. Arrangementet starter kl. 14.00 og der er fælles march fra Lillatorg kl. 17.00.

Fanklubben har ligeledes fremstillet en t-shirt, som kan købes på Lillatorg inden marchen. 

På stadion
FC Midtjyllands medrejsende fans har fået tildelt afsnit 17 og 18 på den sydlige tribune. Her er der 1.025 pladser bag det ene mål og indgangen til tribunen findes via Stadiongatan. Inde på stadion kan du handle i boderne med både kort og svenske kroner. 

Hvis du endnu ikke har sikret dig en billet til play-off kampen, kan den købes via mff.se eller ved indgangen til udeafsnittet.