16.10.2018, 13:36 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland delte med FC Fredericia

Casper Tengstedt og Tobias Anker scorede for midtjyderne i tirsdagens testkamp mod 1. divisionsholdet

Tirsdag formiddag brugte FC Midtjylland og FC Fredericia noget af landskamppausen på at spille en testkamp, som blev afviklet i Ikast.

FC Midtjylland stillede i første halvleg med et mandskab bestående af rutinerede spillere, mens der efter pausen blev spilletid til mange unge akademispillere, og efter 90 minutters spilletid var stillingen 2-2.

FC Fredericia bragte sig foran 1-0 ved Anders Holvad inden pausen, men i anden halvleg sørgede Casper Tengstedt og Tobias Anker for en midtjyske føring. Inden slutfløjtet udlignede gæsterne dog – og det var faktisk også en FCM-spiller, da udlejede Sebastian Buch sparkede bolden i nettet for FC Fredericia.

- De unge spillere leverede en god indsats efter pausen, mens indsatsen inden pausen var mindre god – blandt andet manglede der lidt sammenhæng i tingene, sagde FC Midtjyllands cheftræner Kenneth Andersen.

Han glædede sig over, at han fik muligheden for at se mange spillere i aktion, for kampsituationer er nu engang den bedste træning.

- Der var dele af spillet, hvor vi skal være opmærksomme på at hæve kvaliteten, og det er jeg sikker på, vi kan. Spillerne er meget dygtige, så manglende kvalitet er ikke på grund af, at spillerne ikke kan, lød det afslappet fra Kenneth Andersen.