13.05.2018, 20:20 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger kontrakten med forårskomet

FC Midtjylland har forlænget kontrakten yderligere med Frank Onyeka, der har fået sit store superligagennembrud i foråret

Siden januar 2016 har Frank Onyeka spillet med FC Midtjylland-logoet på brystet. Først på Akademiet, siden superligaholdet hvor nigerianeren har fået sit store gennembrud dette forår. Nu har den dynamiske midtbanespiller sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med FC Midtjylland.

- Jeg er sindssygt glad for, at det er faldet på plads. Jeg elsker at være i klubben og har det rigtig godt med alle mine holdkammerater og trænere. FC Midtjylland er som en familie for mig, og derfor elsker jeg at komme på arbejde hver dag. Jeg kunne ikke forestille mig at spille noget andet sted lige nu, beretter Frank Onyeka.  

Også sportschef Svend Graversen glæder sig over, at klubben har sikret sig det nigerianske talent frem til sommeren 2023.

- Vi har en meget stor tro på Frank i FC Midtjylland. Vi har kæmpe tillid til, at han kan tage endnu et skridt i den rigtige retning og blive fast starter i Superligaen. Vi ser jo Frank som central midtbanespiller, men som vi har set i foråret, dækker han også andre positioner – endda rigtig, rigtig godt. Han er en dynamo og en allround-spiller, som er guld værd at have på et hold, fortæller Graversen.

Forrygende Frank-forår

Der var ikke mange uden for FC Midtjyllands kredse, der havde hørt om Frank Onyeka inden en råkold efterårsaften i Horsens. Her blev den 20-årige nigerianer indskiftet i det 86. minut. Blot fire minutter senere scorede nigerianeren sit første superligamål og afgjorde definitivt kampen til ulvenes fordel. Sidenhen har Onyeka været mere eller mindre fast mand på holdkortet, og det er blevet til i alt 15 kampe for FC Midtjylland, hvor ”Farlige Frank 2.0” har scoret fire gange.

Hovedpersonen selv er overrasket over, hvor hurtigt det er gået fra tiden på Akademiet til etableret spiller på superligaholdet.  

- Jeg havde slet ikke forventet, at det allerede var dette forår, jeg skulle få chancen for alvor. Men der kom en åbning efter transfervinduet, og jeg gav den bare alt til træningerne og i træningskampene. Samtidig havde jeg nogle trænere, der turde satse på mig, og det er jeg utrolig glad for, understreger Onyeka.

- Det er en fantastisk rejse, Frank har været på i klubben siden 2016 og særligt det sidste halve år, er det virkelig gået stærkt. Han greb den chance, der opstod efter transfervinduet og har været en vigtig brik på holdet lige siden, understreger Svend Graversen.

Det er dog ikke nok med et forrygende forår for Frank Onyeka. Nigerianeren vil etablere sig blandt de startende 11 på superligaholdet og spille med om titler.

- Jeg glæder mig til at tage hul på endnu et kapitel. Jeg drømmer om at give klubben nogle trofæer, og så glæder jeg mig helt vildt til at spille de europæiske kampe til efteråret. Det bliver fedt at opleve, understreger Onyeka.

Den nye aftale træder i kraft den 1. juli 2018 og strækker sig fem år frem.