27.01.2018, 07:30 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

FC Midtjylland forlænger med Jess Thorup

FC Midtjylland fortsætter samarbejdet med cheftræner Jess Thorup, som har forlænget sin kontrakt med klubben frem til sommeren 2021

Med Jess Thorup ved roret har FC Midtjylland haft et fantastisk superligaefterår, som afspejles i tabellen, hvor ulvene er at finde i spidsen med et enkelt point ned til Brøndby IF. Nu har FC Midtjylland valgt at forlænge samarbejdsaftalen med den 47-årige cheftræner. 

- Vi er enormt glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Jess, som vi har fuld tillid til, der kan indfri FC Midtjyllands sportslige ambitioner. Jess har bevist, at han kan udvikle holdet til at spille i toppen af Superligaen. Samtidig har han blik for at udvikle den enkelte spillers kompetencer – en evne vi tillægger meget stor betydning i FC Midtjylland, fortæller sportschef Svend Graversen.      

Hovedpersonen selv udtrykker ligeledes stor glæde ved kontraktforlængelsen.

- Jeg har haft tre rigtig gode år i FC Midtjylland med et super team, som gør, at jeg har en fantastisk hverdag. Jeg er en del af en klub med ambitioner og store planer for fremtiden, og det vil jeg fortsat gerne være en del af, forklarer cheftræner Jess Thorup. 

47-årige Jess Thorup har været i FC Midtjylland siden sommeren 2015. Her har Jess Thorup været med til at udvikle spillere som Pione Sisto og Rasmus Nissen, som har resulteret i klubbens største spillersalg. 

- I FC Midtjylland er vi glade for at kunne fortsætte den rejse, vi påbegyndte med Jess og resten af trænerteamet. Vi tror på, at det er den helt rigtige løsning for klubben, uddyber Svend Graversen.  

Jess Thorup lægger vægt på, at der er en stærk signalværdi i kontraktforlængelsen. 

- I en klub, hvor der er ambitioner om at blande sig i toppen år for år, vil der være gode og mindre gode perioder, og det har der også været i min tid. Jeg er utrolig glad for den tillid, klubben har vist mig gennem min tid i det midtjyske, og det tiltaler mig meget. Jeg er mere end klar til at tage endnu en tørn for klubben, og jeg er sikker på, vi i fællesskab kan skabe gode resultater, afslutter Jess Thorup. 

Thorups tropper skal i aktion for første gang i 2018 i superligasammenhæng den 9. februar ude mod AC Horsens.