14.08.2017, 14:00 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

FC Midtjylland forlænger med Kristian Riis

Det unge forsvarstalent forlænger sin kontrakt med FC Midtjylland med yderligere et år frem til sommeren 2022

Siden 2011 har Kristian Riis haft sin dagligdag i det midtjyske. Efter fire år som akademispiller blev det unge talent en del af superligatruppen med en fem-årig kontrakt sidste år. Nu har forsvarsspilleren og FC Midtjylland forlænget aftalen i yderligere et år, som gør, at Kristian Riis er i FC Midtjylland frem til sommeren 2022.

- Vi forlænger med Kristian Riis, fordi han har gjort det godt. Vi har tillid til vores akademispillere, og det er fantastisk med en spiller som Kristian Riis, der kommer op og er klar til at få spilletid fra begyndelsen af seniorkarrieren – både i den hjemlige liga, men også i de internationale kampe, udtaler Jess Thorup.

Den unge forsvarsspiller understreger, at matchet mellem FC Midtjylland og forsvarstalentets ambitioner er ideelt.

- Jeg er meget tilfreds med at være i klubben og ser FC Midtjylland som en fantastisk udviklingsmulighed. Det er en klub, der vil frem i Superligaen, men som samtidig også gerne vil udvikle talenter. De samme ambitioner har jeg. Jeg vil gerne vinde fodboldkampe og være med i toppen af Superligaen, og så vil jeg naturligvis udvikle mig som fodboldspiller, siger Kristian Riis.

Forlængelsen kommer oven på en periode, hvor Kristian Riis ikke har været en fast del af superligatruppen.

- Ved at forlænge med Kristian Riis tilkendegiver vi, at vi tror på ham som en talentfuld spiller. Selvom han er blevet taget ud i nogle kampe, fortsætter vi med at give ham chancer, og det vil vi blive ved med. Det tager tid og tillid for en ung spiller at udvikle sig, og vi har tiltro til ham, siger Jess Thorup.

- Det er selvfølgelig vigtigt for mig, at de viser mig den tillid på det her tidspunkt. Det er et dejligt signal fra klubben, og det giver mig bare endnu mere selvtillid. Jeg tager det som et skulderklap, og så må jeg bevise mit værd, siger Kristian Riis.

Derfor er det da også et personligt mål for Kristian Riis at slå genvinde sin plads på holdet.

- Jeg forventer, at jeg får spillet mig fast på holdet igen, og at jeg slår mig fast i startelleveren og kommer til at spille lige så mange kampe som i foråret, siger Kristian Riis.

Kristian Riis har spillet 23 officielle kampe for FC Midtjylland.