20.01.2019, 12:30 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger med Oliver Ottesen

Den 20-årige målmand glæder sig over at kunne udvikle sig yderligere i klubbens stærke miljø

FC Midtjylland og Oliver Ottesen har forlænget aftalen, så den nu løber frem til sommeren 2021.

Den 20-årige målmand har sine rødder i Roskilde, men han har været en del af FC Midtjylland i mange år, og han glæder sig over, at der nu er lavet aftale frem til sommeren 2021.

- Jeg vil rigtig gerne fortsætte med at være en del af et stærkt og udviklende miljø i FC Midtjylland, så jeg er glad for og tilfreds med forlængelsen, siger Oliver Ottesen, som med sine 20 år er bevidst om, at der fortsat er meget at lære.

- Det bedste for mig, i forhold til min nuværende karriere, er at være her i FC Midtjylland, hvor jeg kan udvikle mig endnu mere, og det er det vigtigste for mig. Selvfølgelig er spilletid også vigtigt, men jeg fokuserer på at tilføje flere lag til mit målmandsspil – og selvfølgelig presse Jesper og Mikkel, så godt som jeg kan – og hvis der dukker kampminutter op, tager jeg selvfølgelig dem med, siger han med et skævt smil.

Også FC Midtjyllands målmandstræner Lasse Heinze er tilfreds med forlængelsen, for Oliver Ottesen er en vigtig del af en velfungerende målmandstrio i klubben.

- Oliver har de seneste par måneder udviklet sig helt enormt, og han er blevet mere moden – både som spiller og menneske. Han virker mere afklaret, og det smitter af på den positive måde, mener Lasse Heinze, som glæder sig til at fortsætte arbejdet med Oliver Ottesens potentiale.

- Han har potentialet til at udvikle sig yderligere, og det er fedt, at han fortsætter med at gøre det her i klubben, siger Lasse Heinze.

Stort tillykke med forlængelsen, Oliver.