25.01.2018, 13:00 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

FC Midtjylland forlænger med Thychosen

Den tilbagevendte lejesvend, Mads Døhr Thychosen, har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland i yderligere fem år

20-årige Mads Døhr Thychosen har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med FC Midtjylland frem til sommeren 2023.

Den talentfulde forsvarsspiller optrådte ellers for de gulblusede fra AC Horsens i Alka Superligaens efterår på et lejeophold. Her blev det til en masse spilminutter i østjydernes højre side, hvor Thychosen viste stor styrke. Nu er den tidligere akademispiller klar til at tørne ud for FC Midtjylland i det spændende forår, der venter.

- I FC Midtjylland er vi ekstremt glade for at have forlænget kontrakten med Mads. Mads har gennemgået en imponerende udvikling, siden han blev en del af Akademiet. Det er en spiller, der er blevet omskolet fra angriber til højre back, hvilket fortæller meget om Mads’ omstillingsparathed og fodboldmæssige kvaliteter. I Horsens har Mads så bevist, at han er klar til at tørne ud i højresiden for FC Midtjylland, fortæller sportschef Svend Graversen.

20-årige Mads Thychosen har været en del af FC Midtjylland siden 2014, hvor den tidligere angriber blev en del af FC Midtjyllands talentfulde Fodboldakademi. Hovedpersonen udtrykker stor glæde ved at forlænge med den klub, han har været en del af de sidste fire år.    

- Jeg er naturligvis rigtig glad for forlængelsen. Jeg har altid trivedes i FC Midtjylland, og jeg håber på at kunne være her i mange år endnu. Jeg glæder mig helt vildt til at tage hul på forårssæsonen, hvor vi forhåbentligt går noget stort i møde, udtaler Mads Thychosen.

Tidligere på ugen blev det offentliggjort, at Ajax Amsterdam fremover får glæde af Rasmus Nissen. En spiller der var en fast bestanddel af trænernes udvalgte 11 i efteråret. Alligevel er der stor tryghed at spore ved situationen i FC Midtjylland.

- I kølvandet på salget af NK er vi helt trygge ved situationen, da vi har en stærk årgang ’97, hvor vores backtalenter, Alexander Munksgaard og Mads Thychosen, allerede har bevist, at de kan begå sig i Superligaen. De har min og trænerteamets fulde tillid, fortæller sportschef Svend Graversen.  

Også Mads Thychosen er tryg ved situationen og har forberedt sig på scenariet.

- Det er en stor tillid, klubben viser Munksgaard og jeg, og det er vi glade for. Nu gør jeg mig klar til at komme ind og spille, og jeg vil gøre alt for at få pladsen på højre back. Jeg har hele tiden set for mig, at når Rasmus skulle videre, ville jeg tage over, forklarer Mads Thychosen om situationen.

Den tidligere akademist kan spille sin første officielle kamp som tilbagevendt FC Midtjylland-spiller mod sine tidligere holdkammerater fra AC Horsens den 9. februar, når Alka Superligaen sparkes i gang.