27.06.2019, 16:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland forlænger med topscorer

19-årige Casper Tengstedt søger mere hår på brystet, inden han for alvor byder ind på en plads på FC Midtjyllands mandskab

I sin tid lavede han det ”forbudte” skifte – fra Viborg til FC Midtjylland – men det er stadig et skifte, som Casper Tengstedt glæder sig over.

På samme måde glæder han sig over, at han netop har forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland, så den nu løber frem til sommeren 2022.

- Det er jeg selvfølgelig glad for, og jeg er spændt på, hvad der venter i den kommende tid, siger manden, som i den forgangne sæson blev topscorer i U19 Ligaen med 20 scoringer.

- Lige nu er planen, at jeg skal lejes ud for at prøve noget andet og få mere hår på brystet, og hvis det går i orden, er det en udfordring, jeg ser meget frem til. Vi havde en forrygende sæson med U19-holdet, som endte med endnu et mesterskab, men jeg føler mig godt rustet til nye og andre udfordringer, siger Casper Tengstedt.

Som førsteårs U17-spiller kom han til FC Midtjylland fra Viborg, og selv om skiftet ikke var uproblematisk, glæder han sig over, at der nu venter muligheder for at udvikle sig yderligere.

- Min ambition er, at jeg i den kommende tid både udvikler mig som menneske og spiller. Jeg arbejder hen imod en plads på det bedste hold i FC Midtjylland, og så må vi se, hvad der venter derefter, siger den målfarlige FCM-spiller, som siden barndommen har drømt om at spille for favoritklubben Liverpool FC.

- Så en lejekontrakt med Liverpool FC vil være en genial løsning, siger han grinende.

Sportschef Svend Graversen roser angriberen for en flot udvikling i løbet af det seneste år, og Svend Graversen understreger, at klubben arbejder med en fremtidsplan, hvor Casper Tengstedt spiller en rolle på FC Midtjyllands bedste hold.

- Casper er en spiller med et stort potentiale. Han har målnæse og et højt teknisk niveau, og nu er det vigtigt, at han i den kommende tid udvikler sig yderligere, så han bliver et aktiv for os i mange år fremover, siger Svend Graversen.