24.07.2018, 11:00 | Af: | Foto: Getty Images

FC Midtjylland håber på en stor fodboldfest på MCH Arena

Intet indikerer, at de gratis billetter til hjemmekampen mod Astana havner i hænderne på andre end FCM-fans.

På det seneste har der været rygter om, at de gratis billetter, som Det Faglige Hus, Hessel A/S og spillertruppen sørger for til returopgøret mod Astana i Champions League-kvalifikationen, havner i hænderne på andre end FCM-fans, men nærmere undersøgelser internt i klubben viser nu, at det ikke er tilfældet.

– Vi følger altid vores billetsalg tæt, og der opstod på et tidspunkt en mistanke om, at de gratis billetter havnede i hænderne på folk, som ikke holder med FC Midtjylland. Derfor undersøgte vores billetansvarlige sagen til bunds, og mistanken viser sig heldigvis at være ubegrundet, slår FC Midtjyllands marketingchef Morten Andreasen fast.

Han fortæller, at klubben forud for enhver hjemmekamp følger billetsalget tæt af sikkerhedsmæssige årsager, sådan har det også været før Astana-kampen, og hvis der opstår situationer, som truer sikkerheden, reagerer klubben straks.

– Der opstod et rygte om, at blandt andre Brøndby-fans købte billetter til Astana-kampen, men vores påpasselighed i sager af denne slags handler ikke om Brøndby-fans. Fokus retter sig ene og alene mod sikkerheden på MCH Arena, for i FC Midtjylland hylder vi, som resten af fodbold-Danmark, den unikke fankultur i Brøndby IF, siger Morten Andreasen.

Han håber og tror på en minderig fodboldfest mod Astana, og han appellerer til, at så mange fodboldelskere og FC Midtjylland-fans som muligt møder frem på MCH Arena for at støtte hjemmeholdet.

Det er fortsat muligt at få fat i gratis billetter (max. fem stk. pr. person) ved at møde frem ved MCH Arena på kampdagen, hvor man efter først til mølle-princippet kan blive skrevet op til chancebilletter i Infohuset fra to timer før kampstart.

Vi glæder os til at se jer alle til en forhåbentlig underholdende fodboldaften.