12.06.2018, 10:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland henter canadisk landsholdsspiller

Manjrekar James hentes til Heden på fireårig kontrakt og udlejes til FC Fredericia i den kommende sæson.

Inden Manjrekar James havnede i ungarnsk fodbold prøvetrænede han både i La Liga-klubben RCD Mallorca og tyske SC Paderborn, men det blev Pécsi MFC i Ungarn, som første knyttede den canadiske landsholdsforsvarer fast til sig, og siden har han optrådt for både Diógyöri og senest Vasas.

Ny rykker den 24-årige canadier så til Danmark på en fri transfer, og her har han underskrevet en fireårig kontrakt med de danske mestre FC Midtjylland, der lader den fysisk stærke spiller udvikle sig yderligere hos samarbejdsklubben FC Fredericia, som har Jonas Dal i rollen som cheftræner.

- Manjrekar er en fysisk stærk central forsvarsspiller, som både har god fart og en fin teknik. De meget klare spidskompetencer bliver på sigt en afgørende faktor for at tage næste skridt i karrieren, forudser FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Hos den østjyske 1. divisionsklub skal Manjrekar blandt andet udvikle sine taktiske færdigheder, og afstemme sin defensive ansvarlighed, hvilket Svend Graversen er sikker på sker, fordi Manjrekar er en ærgerrig og lærevillig fodboldspiller.

- FC Fredericia er en samarbejdspartner med et meget fint og professionelt set up, så det er de bedste rammer for at blive integreret i den danske fodboldkultur og lære Danmark bedre at kende. Vi har en klar forventning om, at Manjrekar løfter sit niveau i samspil med trænerstab og holdkammerater i FC Fredericia, siger Svend Graversen. 

Fakta
Navn: Manjrekar James
Født: 5. august 1993 (24 år)
Fødselssted: Roseau på den caribiske ø Dominica
Nationalitet: Canadisk
Position på banen: Midterforsvarer
Nuværende klub: Vasas (Ungarn)
Tidligere klubber: Sigma FC (Canada), Pécsi MFC (Ungarn), Diógyöri (Ungarn)
Landshold: 4 U-landskampe og 15 A-landskampe for Canada

Yderligere oplysninger
Sportschef Svend Graversen, 25 60 00 40