30.05.2018, 10:00 | Af: Mads Hviid | Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland henter Dominick Drexler

Fra sommeren 2018 trækker den tyske offensivspiller, Dominick Drexler, i FC Midtjylland-trøjen

28-årige Dominick Drexler har underskrevet en 4-årig aftale med FC Midtjylland, der træder i kraft 1. juli 2018.

Den garvede offensivspiller skifter til det midtjyske fra Holstein Kiel, hvor den teknisk stærke tysker har nettet 12 gange og står noteret for 11 assists i den netop færdigspillede 2. Bundesliga-sæson. Derudover blev det til 2 scoringer i DFB Pokalen og én assist i play-off opgøret om oprykning til Bundesligaen mod Wolfsburg.

I FC Midtjylland glæder man sig over forstærkningen, og sportschef Svend Graversen udtrykker stor stolthed over at kunne tiltrække et navn som Dominick Drexler.

- Vi er først og fremmest enormt stolte over, at han har valgt FC Midtjylland frem for konkret interesse fra Bundesligaen. Dominick har i stedet foretrukket FC Midtjylland for at spille europæisk fodbold og ikke mindst for at spille med om titler. Han er købt ind efter klubbens værdier, hvor han kan bidrage med en god personlighed samt en nysgerrighed på spillet og masser af erfaring, udtaler sportschef Svend Graversen.

Den kommende ulv glæder sig til at tage hul på et nyt kapitel – for første gang i karrieren uden for Tysklands grænser.

- Mit førstehåndsindtryk af klubben er rigtig godt. Jeg har været rundt at se faciliteterne og omgivelserne, og jeg er meget begejstret. Det er mit første udenlandseventyr, og jeg glæder mig helt vildt til at prøve at spille i et andet land. Jeg glæder mig til at opleve fodboldkulturen i Danmark og ikke mindst til at tage hul på et nyt kapitel i min karriere, beretter Drexler.

For den 28-årige offensivspiller var den midtjyske spillestil samt klubbens mærkat som dansk tophold udslagsgivende for, at valget faldt på FC Midtjylland.

- FC Midtjylland blander sig i toppen af Superligaen, hvilket var et vigtigt kriterium for mig, da jeg vil være med til at spille om titler. Jeg ønsker at spille på et hold, der er dominerende – både på bolden og i ligaen.

Kampafgørende tekniker

Svend Graversen lægger vægt på den tyske forstærknings evne til at være kampafgørenede.

- Dominick er højt ratet hos Smartodds, og alle data understøtter, at han er en kampafgørende spiller. Han er en sindssygt dygtig og moden spiller, som gør en forskel på et hold via såvel assists som mål. Han kan udfylde alle offensive positioner og har et godt blik for det det offensive spil og rummene i banen, siger Graversen om forstærkningen.

Dominick Drexler fremhæver desuden sin evne til at være kampafgørende.

- Jeg er en teknisk offensivspiller med et godt blik for rummene i banen og for mine holdkammerater. Jeg er ikke ham, der laver 20 mål i en sæson, men jeg skal nok nå frem til chancer og i lige så høj grad chancer for at spille mine medspillere gode. Jeg befinder mig bedst på et hold, der gerne vil spille fremadrettet fodbold, og som vil være i boldbesiddelse – det er den spillestil, jeg foretrækker, siger Dominick Drexler beskedent.

Den modne tekniker beretter desuden, at han går meget op i at optimere alle tænkelige forhold for at yde maksimalt på grønsværen.  

- Jeg er en spiller, der ved, hvad der skal til for at levere bedst muligt på banen, og jeg går meget op i at optimere forholdene for at præstere, så chancerne for at performe godt er størst mulige. På den måde har jeg en meget professionel tilgang til min sport. Jeg lover, jeg vil give mig 100% hver gang og give alt for klubben, slutter nyindkøbet.

Dominick Drexler møder ind til træningsopstart i Ikast den 14. juni med den resterende del af FC Midtjylland-truppen.

Få din egen plads, når vi skal forsvare guldet og jagte succes i Champions League.
Se alle fordele her