24.06.2017, 14:00 | Af: Jakob Nørgaard | Foto: Getty Images

FC Midtjylland henter Jesper Hansen

Ulvene forstærker sig på målmandsposten og henter Jesper Hansen hos Superligakonkurrenterne Lyngby BK

Jesper Hansen blev lørdag eftermiddag præsenteret i FC Midtjylland under pausen i træningskampen mellem FCM og AaB hos samarbejdsklubben Ramme-Lomborg IF.

- Det er en drømmesigning, at vi henter Jesper Hansen. Det, havde jeg ikke troet, var muligt, siger Claus Steinlein.

Jesper Hansen har netop underskrevet en kontrakt på tre år med FC Midtjylland.

- Det er dejligt. Da jeg hørte, at FC Midtjylland var interesseret, så jeg det første og fremmest som et skridt opad til en større klub og en klub, der har store ambitioner. Det er et godt match for mig, og jeg glæder mig meget til at komme igang i FC Midtjylland, siger Jesper Hansen.

- Jeg har enorme forventninger. Jeg har prøvet en del i karrieren, men jeg er sulten efter at vinde noget, og jeg vil vinde med FC Midtjylland og spille i Europa, siger Jesper Hansen.

Den stærke målmand tilslutter sig FC Midtjylland efter en flot sæson hos bronzevinderne fra Lyngby BK, hvor Jesper Hansen stod bag en stærk defensiv, som var det hold i Superligaen, der lukkede næstfærrest mål ind i sæsonen.

- Sidste år var Jesper Hansen Superligaens måske mest kampafgørende målmand, og han reddede mange point for Lyngby. Han har stor rutine og har vundet mesterskabet og pokaler og har desuden været i udlandet, så jeg forventer, at han kan være en vigtig del af rygraden på FC Midtjyllands hold, siger Claus Steinlien.

Afsked med Dahlin
Tilgangen af Jesper Hansen betyder også afgang for Johan Dahlin, som har en aftale med en anden klub.

- Vores mål var, at vi skulle sælge Johan Dahlin og købe en målmand til samme pris, og det er lykkedes for os. Det er vi meget tilfredse med, siger Claus Steinlein.

I går svirrede rygterne om prisen på Jesper Hansen, og her afkræfter sportsdirektøren, at beløbet skulle ligge på fem millioner kroner.

- Prisen på Jesper Hansen er den del lavere, end medierne skriver, siger Claus Steinlein.

Jesper Hansen blev kåret som månedens spiller tilbage i september 2016, og han holdt buret rent 12 gange i den forgangne sæson. Jesper Hansen spillede en enkelt sæson i Lyngby BK, og forinden da var han i henholdsvis Bastia og Evián i Frankrig.

Med indkøbet af Jesper Hansen er målmandskorpset til de kommende sæsoner på plads me Jesper Hansen, Michael Falkesgaard og Oliver Ottesen i truppen.