23.03.2018, 14:00 | Af: Karen Buhl | Foto: Getty Images

FC Midtjylland henter Superliga-profil

Fra sommeren 2018 bliver den fysisk stærke, costaricanske angriber, Mayron George, en del af ulveflokken i FC Midtjylland

FC Midtjylland forstærker truppen offensivt fra sommeren 2018. Costaricaneren, Mayron George, der siden 2015 har markeret sig i dansk fodbold i henholdsvis Hobro, Randers og Lyngby, har underskrevet en fireårig aftale med klubben.

- Vi er meget begejstrede for at have sikret Mayrons underskrift. Han er en fysisk kompetent spiller, der har potentialet til at blive en rigtig spændende FC Midtjylland-spiller. I udtryk og spillestil er han det helt rette match til klubben, fortæller sportschef Svend Graversen.

Mayron George har spillet i den danske Superliga siden 2015, og Svend Graversen understreger vigtigheden af, at den fysisk stærke angriber har vænnet sig til at spille i dansk fodbold.

- Det er vigtigt for os, at der ikke er en transitionsperiode. Mayron kan gå ind på holdet fra dag et på lige vilkår og styrke konkurrencen offensivt. I fællesskab skal vi videreudvikle Mayron, og det er et fælles mål, at han kan etablere sig på det costaricanske A-landshold, som han er lige på vippen til, uddyber Svend Graversen.

Den 24-årige angriber har af flere omgange forvoldt det midtjyske forsvar store problemer. I det seneste indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Lyngby BK var det da også netop George, der bragte de kongeblå i front.

- Mayron udmærker sig ved, at han er hurtig og samtidig meget robust. Han er måske den angriber i Superligaen, der har den højeste overligger på det fysiske parameter. Han er enormt god til at vinde de områder, han befinder sig i på banen, beretter Graversen.  

Mayron George har fundet vejen til netmaskerne syv gange i den indeværende superligasæson. Et af de syv mål var således mod FC Midtjylland på Lyngby Stadion.